Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Heerewaarden

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Heerewaarden beveilig je jouw huis tegen inbraak. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Een eigen alarminstallatie schrikt inbrekers af, beperkt de eventuele schade en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Daarbij stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, gas of lekkages. Middels onze uitgebreide keuzehulp doorzoek je betrouwbare info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Ook check je op dit portaal landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Heerewaarden en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-heerewaarden

Alarminstallatie Heerewaarden laten aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingssysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij onraad en inbraak. Bij een signalering gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je een melding op je smartphone. In veel gevallen wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De medewerker van de meldkamer onderzoekt de melding en waarschuwt de bewoners of andere contactpersonen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Heerewaarden? In het onderstaande stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en kijk waar inbrekers binnen kunnen komen. Op die manier bepaal je welke ramen en deuren meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Betreffende inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, rookmelders, waterdetectoren, gasdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  Populaire keuze zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bedraad systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Het draadloze alternatief heeft deze kabels niet nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride oplossing is een combinatie van beide.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We onderscheiden verschillende alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook lichtalarm, SMS, E-mail, telefonische oproep. Vaak kan je optioneel kiezen voor een standaard melding richting de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vraag offertes aan

  Vul jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Je krijgt dan kosteloos tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Heerewaarden.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op de gekozen dag. De specialist geeft altijd een goed instructie. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) ingeven die op de hoogte gesteld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Heerewaarden?

Ontvang gratis offertes van beveiligingsbedrijven uit de buurt

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Maasdriel gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er bestaan ook complete pakketten met meldkamer koppeling, buitensirene, camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders. Ook moet je een keuze maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende paragraaf bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Het is heel snel te installeren en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarnaast is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Houd in acht dat batterijen niet eeuwig meegaan en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarieven inclusief montage: €825,00 tot wel €1550,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, minder storingsgevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €1200,00 tot wel €2400,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Op plekken waar al bedrading ligt installeer je bekabelde detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1100,00 tot circa €2050,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra comfort. Hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Heerewaarden.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een ID, tag, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Heerewaarden (juni 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Echter, als je het laat plaatsen door een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In het overzicht hieronder ontdek je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Heerewaarden. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Aritech en Zorg Totaal. Of zoek door naar verkooppunten en leveranciers Alphen, Maasbommel, Dreumel en Bergharen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je 10 handige tips om de opties voor inbraak in Heerewaarden te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Camerabewaking.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Heerewaarden vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners faciliteren een slimme alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Doorgaans kunnen ze jou ook helpen met abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, D-Link, Foscam, EZVIZ, TP-Link & Arlo, Eufy, Yale, Hombli, Netamo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat kost een alarmsysteem installeren in Heerewaarden?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Heerewaarden voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €550,00 en €1350,00. De exacte prijs hangt af van het type systeem (draadloos of bedraad), de additionele services zoals meldkamer en camera’s of gasdetector, de grootte van het huis, en het onderhoudscontract.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Zodra het alarm beweging detecteert bekijkt een medewerker meteen of er iets aan de hand is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De medewerker belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij overval, inbraak of brand. Door het inschakelen van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €15,00 & €52,50 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een foute beweging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook e-mail, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het ontmoedigt inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een goedkope optie is een combinatie van basis camera’s, vanaf €200,00 per unit. Heb je liever haarscherp beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €500,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Heerewaarden.


Postcodegebied: 6624

Plaats een reactie