Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Maasdriel

Door middel van een alarmsysteem in Maasdriel is jouw woning dag en nacht beveiligd. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Dit alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Tevens zal het huisalarm afgaan bij water (lekkage), brand en gas. Middels onze uitgebreide keuzehulp check je handige details over de beschikbare systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Verder tonen wij op alarmsysteemcheck.nl erkende beveiligingsbedrijven in Maasdriel en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-maasdriel

Alarminstallatie Maasdriel plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch mechanisme dat via sensoren een alarm geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij beweging gaat vaak een luid alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. In veel gevallen wordt jouw woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een professional kijkt direct mee en neemt telefonisch contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een noodgeval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Maasdriel? In het bijgaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak een goede analyse van de woning om erachter te komen waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op die manier weet je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen sensoren / detectoren moeten krijgen. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: magneetcontacten, rookmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, waterdetectoren, gasdetectoren.

 2. Kies het type alarm

  Populaire keuze zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld woningalarm is de installatie grotendeels verbonden met kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via radiogolven. en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. De hybride mogelijkheid is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Type alarmering

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook telefonische oproep, SMS, E-mail, lichtalarm. Je kunt ook kiezen voor extra service van een 24/7 meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om inbrekers te verrassen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Geef het installatie adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt zo snel mogelijk verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Maasdriel en omgeving.

 5. Installatieservice

  Een beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur binnen een korte periode. De vakman demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die een notificatie ontvangt wanneer het alarm gaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Maasdriel?

Vraag offertes op bij vakmannen uit de regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Heel veel mensen in de gemeente Maasdriel kiezen voor alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen basisfuncties. Er bestaan ook complete pakketten met buitensirene, afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking. Verder dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hierna delen we daar meer info over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarnaast kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Minpunten zijn dat batterijen op kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €650,00 tot ongeveer €2100,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit vaak een randvoorwaarde. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarieven inclusief installatie: €1050,00 tot +/- €1900,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De betrouwbaarheid is hoog, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn kies je voor bedrade sensoren, en waar nog geen bedrading is installeer je draadloze detectoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1800,00 tot wel €2950,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het stukje hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Maasdriel.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pas, pincode, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Maasdriel (juni 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Toch, als je het uitbesteed aan een lokaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de onderstaande tabel delen wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Maasdriel. Zij werken met gangbare merken als Holland Safety en Netgear. Je kunt ook doorklikken naar aanbieders en bedrijven in Oss, Bernheze, Zaltbommel en Boxtel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We delen populaire tips om de opties voor inbraak in Maasdriel te beperken. Lees ook meer info over Koolmonoxidemelder.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Maasdriel vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Zij faciliteren een compleet en professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. In potentie kunnen ze jou ook helpen met eigen meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Volledig draadloos en dus eenvoudig zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, TP-Link, Foscam, EZVIZ, D-Link & Eve, Hombli, Yale, Eufy, Arlo.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Maasdriel?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Maasdriel voor thuis liggen tussen de €425,00 en €1375,00. De totaalprijs wordt berekend a.d.h.v. het type installatie, extra opties zoals camerabeveiliging of gasdetector, het aantal ramen en deuren, en de jaarlijkse inspectie.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Wanneer er een melding binnenkomt checkt de centralist wat er aan de hand is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een specialist belt direct de bewoners of andere contactpersonen Bij brand, inbraak of een overval Middels Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De kosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 & €47,50 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden wordt er een melding afgegeven. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Indien je het stille alarm aanzet is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het ontmoedigt inbrekers en het vergroot de pakkans omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een combinatie van basis camera’s, vanaf €200,00 per aansluiting. Wil je de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Installeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €475,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Maasdriel.


Postcodegebied: 5325, 5855

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie