Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hurwenen

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Hurwenen beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Je alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij onraad en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Tevens geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkages. Middels onze uitgebreide keuzehulp vind je uitgebreide details over de meest bekende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Ook vergelijk je hier bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Hurwenen en vind je slimme tips tegen inbraak.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-hurwenen

Alarminstallatie Hurwenen plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingsinstallatie dat een melding zal versturen bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een foute beweging gaat het alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. Steeds vaker is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De centralist kijkt direct mee en waarschuwt het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij brand, inbraak of een overval kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hurwenen? In het onderstaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en kijk waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op basis daarvan weet je welke risicovolle plekken gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Wat betreft inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: magneetcontacten, waterdetectoren, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, gasdetectoren, rookmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld systeem is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een draadloos systeem heeft geen kabels nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Type alarmering

  Er zijn meerdere type alarmen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook SMS, E-mail, telefonische oproep, lichtalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor een automatische melding naar de meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Als laatste is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hurwenen en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een vooraf afgesproken moment. De medewerker laat goed zien hoe het allemaal werkt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen inprogrammeren waarnaar een signaal wordt gestuurd bij verdachte omstandigheden.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Hurwenen?

Krijg verschillende offertes van beveiligingsbedrijven uit jouw regio

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Heel veel mensen in de gemeente Maasdriel laten professionele alarmbeveiliging installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn betaalbare budget producten met alleen basisfuncties. Er bestaan ook complete pakketten met bewegingsmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, afstandsbediening, rookmelders. In aanvulling daarop zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hieronder delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensors die werken op batterij-power. De installatie gaat eenvoudig en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Tevens ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Minpunten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarieven inclusief montage: €650,00 tot ongeveer €2150,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De kans op een storing is minimaal, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, kent weinig storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Tarief inclusief installatie: €1250,00 tot +/- €1900,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt neem je de bedrade sensoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze onderdelen.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1500,00 tot ongeveer €2050,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Hurwenen.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, druppel, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hurwenen (april 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Alleen, wanneer je dit laat doen door een ervaren installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In het overzicht hieronder tonen wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hurwenen. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als ABI en ATV. Of klik door voor installatiebedrijven en leveranciers in Kerkdriel, Hoenzadriel, Ammerzoden en Hedel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Iedere woning is inbraakgevoelig. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden handig tips om de opties voor inbraak in Hurwenen te verkleinen. Je kunt ook meer info bekijken over Koolmonoxidemelder.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Hurwenen vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een vernuftige alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Mogelijk werken zij met een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en TP-Link, EZVIZ, Bosch, Foscam, D-Link & Hombli, Netamo, Arlo, Eve, Yale.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Hurwenen?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Hurwenen voor thuis liggen je tussen de €325,00 en €1000,00. De exacte prijs wordt berekend a.d.h.v. het type installatie, de extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal ruimtes, en de installateur.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij brand, inbraak of glasbreuk checkt de centralist of er een noodzaak is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een professional belt direct de bewoners of andere contactpersonen Bij brand, inbraak of een overval Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De prijzen van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 en €45,00 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De meest populaire alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op iPad of telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, SMS, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal de indringer niets horen, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Hoe werkt camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt ongewenst bezoek af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Een voordelige mogelijkheid is een aantal slimme camera’s, vanaf €175,00 p/stuk. Liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Kies dan voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €525,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Hurwenen.


Postcodegebied: 5327

Plaats een reactie