Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hedel

Met een alarmsysteem in Hedel voel je je een stuk veiliger thuis. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een preventieve werking, waarschuwt bij een inbraak en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Evenzeer signaleert een huisalarm ook bij brand, gas of lekkages. In de praktische keuzehulp doorzoek je praktische details over de beschikbare systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Bovendien vergelijk je op dit portaal een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Hedel en vind je slimme tips tegen inbraak.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-hedel

Alarminstallatie Hedel laten installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch detectiesysteem dat een signaal geeft bij onraad en inbraak. Bij detectie wordt het alarm getriggerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Tegen extra betaling is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een professional kijkt direct mee en belt direct het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een overval, inbraak of brand kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Hedel? In ons speciale stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en check op welke plekken de risico’s het grootst zijn. Op deze manier bepaal je welke toegangsplekken meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: gasdetectoren, waterdetectoren, rookmelders, bewegingsmelders, magneetcontacten, glasbreuksensoren.

 2. Kies het soort alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bedraad systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Een wireless (draadloos) systeem kan werken zonder kabels en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride product is een combinatie van beide.

 3. Kies alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit meerdere type alarmen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: geluidsalarm, E-mail, SMS, lichtalarm. Een interessante keuze is een standaard melding richting een speciale meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Indien gewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw adres in en selecteer de installatie die je wilt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hedel en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op het afgesproken moment. De vakman vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen doorgeven die een notificatie ontvangt bij calamiteiten.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Hedel?

Ontvang gratis offertes van bedrijven uit jouw regio

Advies: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Heel veel mensen in de gemeente Maasdriel laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Zo zijn er hele voordelige modellen met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief camerabewaking, meldkamer koppeling, buitensirene, bewegingsmelders, afstandsbediening. Evenzeer start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hierna lichten we dat verder toe.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, en sensors die werken op batterij-power. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Als laatste is het systeem zeer flexibel en voordelig. Aandachtspunten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €725,00 tot +/- €1450,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De kans op een storing is minimaal, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het onderhoud is minder complex, kent weinig storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijzen inclusief installatie: €1150,00 tot ongeveer €1800,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bedrade sensors, op plekken waar geen bedrading ligt neem je draadloze detectoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1700,00 tot ongeveer €2500,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met extra componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Hedel.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, pas, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hedel (maart 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Alleen, wanneer je dit laat doen door een erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de tabel hieronder bekijk je de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hedel. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Chiron en Ring. Of zoek door naar bedrijven en leveranciers in Ammerzoden, Hurwenen, Bern en Nederhemert.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We geven goed werkende tips om de opties voor inbraak in Hedel te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Brandblusser.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Hedel vergelijken in maart 2024

In de provincie Provincie Gelderland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Zij faciliteren een effectieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Optioneel bieden zij de optie tot een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en TP-Link, D-Link, Bosch, Foscam, EZVIZ + Arlo, Hombli, Eve, Netamo, Eufy.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Hedel?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Hedel voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €400,00 en €1325,00. De precieze prijs is afhakelijk van het soort systeem, extra opties zoals camerabeveiliging of rookmelder, het aantal kamers, en het onderhoudscontract.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij onraad en inbraak analyseert een operator wat de situatie is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De medewerker belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een geverifieerd alarm Door middel van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €17,50 en +/- €45,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een foute beweging ontvang je op diverse manieren een signaal. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Verder zijn er ook opties voor een melding via: e-mail, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren hoort de indringer niets, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt ongewenst bezoek af en de pakkans is een stuk groter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een voordelige mogelijkheid is een aantal slimme camera’s, vanaf €250,00 per unit. Liever een oplossing met HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €475,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Hedel.


Postcodegebied: 5320, 5321

Plaats een reactie