Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Velddriel

Door middel van een alarmsysteem in Velddriel beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Dit alarminstallatie schrikt inbrekers af, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je meer gemoedsrust. Ook waarschuwt een huisalarm ook bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze keuzehulp vind je handige info over de verschillende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend tonen wij op deze pagina mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Velddriel en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-velddriel

Alarminstallatie Velddriel plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektrisch systeem dat een signaal geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een ongewone beweging gaat er een luid (of stil) alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. In sommige situaties is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker van de meldkamer kijkt direct mee en neemt direct contact op met de betrokken klant. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Velddriel? In dit handige stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en kijk waar inbrekers binnen kunnen komen. Op basis daarvan markeer je welke deuren en ramen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: gasdetectoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, magneetcontacten.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij bekabelde installaties wordt alle verbonden met draden zodat het heel storingsongevoelig is. Een draadloos systeem heeft deze kabels niet nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride systeem is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  We differentiëren diverse alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: SMS, E-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een professionele integratie met een 24/7 meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Als laatste heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en vertel precies wat je nodig hebt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Velddriel en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een vooraf afgesproken moment. De woningbeveiliger legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die ingelicht moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Velddriel?

Vergelijk tarieven van vakmannen in jouw regio

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Heel veel mensen in de gemeente Maasdriel hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief bewegingsmelders, buitensirene, camerabewaking, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Daarnaast heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hierna zullen we daar een toelichting op geven.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, de sensoren werken op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Ook kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Vergeet niet dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €725,00 oplopend tot €2250,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 kan men dit verplicht stellen. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Onkosten inclusief installatie: €925,00 tot wel €1600,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar de kabels al voorhanden zijn neem je de bedrade detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1500,00 tot ongeveer €2050,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Optioneel kan je kiezen voor verschillende extra opties en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Velddriel.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, ID, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Velddriel (juni 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Alleen, als je het uitbesteed aan een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de bijgaande tabel delen wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Velddriel. Zij werken met gangbare merken als ABI en Solo. Of klik door voor installateurs en bedrijven in Alem, Berghem, Hoenzadriel en Kerkdriel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. Hierna delen we praktische tips om de opties voor inbraak in Velddriel te verkleinen. Check ook extra informatie over Draadloos alarmsysteem.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Velddriel vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die jou ondersteunen bij het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan garant voor een ingenieuze alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. In de regel kan jij hier ook terecht voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en EZVIZ, TP-Link, Somfy, Foscam, D-Link & Eufy, Netamo, Arlo, Hombli, Yale.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Velddriel?

De kosten van een goed alarmsysteem in Velddriel voor thuis liggen ongeveer tussen de €550,00 en €800,00. De exacte prijs komt tot stand door het soort systeem, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of rookmelder, de grootte van het huis, en de installateur.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Zodra het alarm beweging detecteert controleert een centralist wat er rondom het huis gebeurt en wie er ingeschakeld moet worden. Een agent probeert bewoners meteen te bellen bij een overval, inbraak of brand Door gebruik te maken van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De tarieven van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement liggen tussen de €12,50 en +/- €32,50 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij een signalering kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luid geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Verder zijn er ook opties voor een melding via: lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, e-mail. In het geval van een stil alarm zal de indringer niets horen, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. De meest betaalbare keuze is een combinatie van basis camera’s, vanaf €275,00 per stuk. Wil je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Zoek dan naar een HD IP camera vanaf €425,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Velddriel.


Postcodegebied: 5334

Plaats een reactie