Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Berghem

Door het installeren van een alarmsysteem in Berghem kan je met een gerust hart de deur uit. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Je alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Tevens zal het huisalarm afgaan bij brand, gas of lekkages. In de praktische keuzehulp vind je populaire details over de soorten systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Als laatste bieden we op alarmsysteemcheck.nl toonaangevende beveiligingsbedrijven in Berghem en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-berghem

Alarminstallatie Berghem aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch systeem dat een alarm geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij onraad gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. Als extra optie is het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De medewerker van de meldkamer onderzoekt de melding en waarschuwt de betrokken klant. Bij een overval, inbraak of brand kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Berghem? Hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en achterhaal waar de risico’s het grootst zijn. Op deze manier maak je een plan welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: waterdetectoren, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, magneetcontacten.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij bekabelde installaties worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een draadloos systeem heeft geen kabels nodig en kent een eenvoudige installatie. Een hybride inrichting kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Je hebt de keuze uit diverse type alarmeringen: denk aan een app op je telefoon maar ook E-mail, geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling met de de meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om inbrekers te verrassen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Berghem en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op het afgesproken moment. De woningbeveiliger geeft een uitleg over de werking van het systeem. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) ingeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij onraad.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Berghem?

Krijg verschillende offertes van specialisten uit de buurt

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Oss beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn betaalbare budget producten met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over bewegingsmelders, afstandsbediening, buitensirene, rookmelders, camerabewaking. Verder start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hierna noemen we alle pluspunten en minpunten.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, de sensoren werken op batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarbij ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Minpunten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €750,00 – €2250,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is een waterdicht systeem, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, minder storingsgevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Tarief inclusief installatie: €1000,00 tot €2300,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De betrouwbaarheid is hoog, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is doe je het met de draadloze detectoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1700,00 tot ongeveer €2200,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor extra componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het volgende schema lees je meer over veilig wonen in Berghem.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een tag, ID, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Berghem (februari 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Maar, wanneer je dit laat doen door een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de bijgaande tabel vind je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Berghem. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Nauta en Uni-T. Op onze site bekijk je ook bedrijven en installateurs in Deursen-Dennenburg, Dieden, Alem en Velddriel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We geven relevante tips de kans op inbraak in Berghem te beperken. Je kunt ook meer info bekijken over Hybride alarmsysteem.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Berghem vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Groningen onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een ingenieuze alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In veel gevallen werken zij met een bemande meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en TP-Link, EZVIZ, Bosch, Foscam, Somfy & Eufy, Hombli, Arlo, Eve, Netamo.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Berghem?

De kosten van een slim alarmsysteem in Berghem voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €375,00 en €900,00. De offerteprijs wordt berekend a.d.h.v. welk alarm je kiest, het aantal extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of koolmonoxidemelder, de grootte van de woning en de jaarlijkse inspectie.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Op het moment dat er een melding binnenkomt checkt de centralist wat de actuele status is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een agent stelt woningeigenaren op de hoogte in het geval van een inbraak of brand. Door middel van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De investering in een inbraakalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 en +/- €37,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een foute beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Andere beschikbare meldingen zijn: e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. Als je kiest voor een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je beelden terug kunt kijken. Voor de kleine portemonnee is er een bekabelde analoge camera vanaf €175,00 per aansluiting. Voorkeur voor optimaal gedetailleerd beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Zoek dan naar een HD IP camera vanaf €575,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Berghem.


Postcodegebied: 5350, 5351

Plaats een reactie