Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Deursen-Dennenburg

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Deursen-Dennenburg beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Dit alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij een inbraak en geeft je meer gemoedsrust. Daarbij zal het huisalarm afgaan bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze keuzehulp verstrekken we uitgebreide informatie over de beschikbare systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Afsluitend tonen wij op dit platform mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Deursen-Dennenburg en check je praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-deursen-dennenburg

Alarminstallatie Deursen-Dennenburg laten plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch apparaat dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een verdachte poging zal het alarm afgaan en krijg je in de app of per sms een melding. Steeds vaker is jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De medewerker van de meldkamer bekijkt de situatie en probeert contact te leggen met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een geverifieerd alarm kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Deursen-Dennenburg? In het stukje hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Met deze informatie kom je erachter welke ramen en deuren uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: beveiligingscamera’s, rookmelders, magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij bekabelde installaties is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en kan snel worden aangesloten. De hybride mogelijkheid kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er bestaan allerlei alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor telefonische oproep, lichtalarm, geluidsalarm, SMS. Je kunt ook kiezen voor extra service van een 24/7 meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Mogelijk is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Vul jouw adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Deursen-Dennenburg en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een geschikt moment op korte termijn. De vakman vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die gebeld moeten worden bij calamiteiten.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Deursen-Dennenburg?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven uit de buurt

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Oss kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over afstandsbediening, buitensirene, camerabewaking, rookmelders, bewegingsmelders. Verder heb je de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het volgende stuk lichten we dat verder toe.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen is doorgaans verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is met name geschikt voor oudere woningen. Als laatste is het systeem zeer flexibel en voordelig. Vergeet niet dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarieven inclusief montage: €800,00 tot ongeveer €1950,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is een waterdicht systeem, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij panden met een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Je hebt weinig onderhoud nodig, minder storingsgevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Onkosten inclusief installatie: €950,00 – €1950,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt installeer je bekabelde onderdelen, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn installeer je draadloze componenten.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1450,00 tot ongeveer €2500,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Deursen-Dennenburg.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pas, druppel, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Deursen-Dennenburg (februari 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Echter, ga je voor een erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In deze tabel ontdek je de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Deursen-Dennenburg. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Rokonet en GP. Je bekijkt hier ook bedrijven en leveranciers in Dieden, Demen, Berghem en Alem.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. In het stukje hieronder vind je goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Deursen-Dennenburg te beperken. Lees ook meer info over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Deursen-Dennenburg vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Groningen zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die veel expertise hebben rondom het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan garant voor een complete alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. In veel gevallen kunnen ze jou ook helpen met rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en TP-Link, EZVIZ, Somfy, Bosch, Foscam + Hombli, Eve, Eufy, Netamo, Yale.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Deursen-Dennenburg?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Deursen-Dennenburg voor thuis liggen je tussen de €375,00 en €1350,00. De normale prijs wordt berekend a.d.h.v. het gekozen systeem, het aantal extra opties zoals camerabeveiliging of koolmonoxidemelder, het woonoppervlak, en het onderhoudscontract.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij brand, inbraak of glasbreuk bekijkt de centralist direct wat er rondom het huis gebeurt en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De beveiliger probeert bewoners meteen te bellen Bij een noodsituatie Middels Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €10,00 & €30,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij onraad kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook lichtalarm, SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm hoort de indringer niets, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bekabelde analoge camera vanaf €200,00 per unit. Heb je liever optimaal gedetailleerd beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Plaats dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €575,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Deursen-Dennenburg.


Postcodegebied: 5352

Plaats een reactie