Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Brouwershaven

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Brouwershaven kan je met een gerust hart de deur uit. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Een alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, beperkt de eventuele schade en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Tevens waarschuwt een huisalarm ook bij brand of lekkage. In de praktische keuzehulp check je handige informatie over de soorten systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Verder check je op alarmsysteemcheck.nl bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Brouwershaven en vind je slimme tips tegen inbraak.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-brouwershaven

Alarminstallatie Brouwershaven laten aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch waarschuwingssysteem dat notificaties verstuurt bij een bepaalde gebeurtenis. Bij onraad slaat het alarm aan en ontvang jij op je telefoon een melding. Soms wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een agent kijkt direct mee en neemt telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Zodra het alarm geverifieerd kan worden schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Brouwershaven? In het gedeelte hieronder nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en controleer waar inbrekers binnen kunnen komen. Met deze informatie weet je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen voorzien moeten worden van detectors. Wat betreft inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, gasdetectoren, magneetcontacten.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest bekende types zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld woningalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een draadloos systeem heeft geen kabels nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride systeem is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We onderscheiden verschillende alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook lichtalarm, telefonische oproep, geluidsalarm, E-mail. Een interessante keuze is een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Afsluitend kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt zo snel mogelijk allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Brouwershaven en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een geschikt moment op korte termijn. De beveiliger laat goed zien hoe het allemaal werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen die ingelicht moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Brouwershaven?

Ontvang gratis offertes van vakmannen uit de regio

Advies: Type beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Schouwen-Duiveland laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel noodzakelijke functies. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief bewegingsmelders, rookmelders, buitensirene, camerabewaking, afstandsbediening. Daarnaast zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hieronder bespreken we de voordelen en nadelen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Tevens kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Aandachtspunten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het wat meer storingen kent.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €675,00 tot wel €2250,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is een betrouwbaar systeem, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit vaak een randvoorwaarde. Het onderhoud is minder complex, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijs inclusief installatie: €1275,00 tot ongeveer €1900,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt gebruik je bedrade sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn installeer je draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1600,00 tot +/- €2150,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder lees je meer over veilig wonen in Brouwershaven.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, ID, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Brouwershaven (april 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Maar, ga je voor een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In het bijgaande overzicht tonen wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Brouwershaven. Zij werken met gangbare merken als Sanyo en CSAG. Of zoek door naar bedrijven en leveranciers in Kerkwerve, Scharendijke, Nieuwerkerk en Noordgouwe.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je populaire tips om de opties voor inbraak in Brouwershaven te beperken. Bekijk ook meer informatie over Koolmonoxidemelder.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Brouwershaven vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Deze bedrijven bieden een compleet en professionele alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Meestal werken zij met een bemande meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Foscam, Somfy, D-Link, Bosch, EZVIZ of Arlo, Yale, Hombli, Eve, Netamo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Brouwershaven?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Brouwershaven voor thuis liggen gemiddeld tussen de €575,00 en €1475,00. De normale prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type alarm, het aantal extra opties zoals camerabeveiliging of brandmelder, het aantal ruimtes, en het onderhoudscontract.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen bekijkt een medewerker meteen wat er precies gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een specialist waarschuwt de bewoners Bij brand, inbraak of een overval Door het inschakelen van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De investering in een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €15,00 en €30,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Wanneer het alarmsysteem afgaat kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Alternatieven zijn o.a.: lichtalarm, e-mail, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. De meest betaalbare keuze is een dome/bullet camera vanaf €225,00 per stuk. Heb je liever een compleet beveiligd huis met HD beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Probeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €475,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Brouwershaven.


Postcodegebied: 4318

Plaats een reactie