Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuwerkerk

Met een alarmsysteem in Nieuwerkerk kan je met een gerust hart de deur uit. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, beperkt de eventuele schade en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Ook heeft het huisalarm ook een melding bij brand, gas of lekkage. In onze handige keuzehulp bieden we uitgebreide info over de diverse systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop bekijk je op deze pagina verschillende beveiligingsbedrijven in Nieuwerkerk en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-nieuwerkerk

Alarminstallatie Nieuwerkerk installeren

De betekenis van een alarmsysteem is: een beveiligingssysteem dat een signaal geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij verdachte omstandigheden gaat het alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. In veel gevallen is het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker controleert het signaal en belt direct de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een noodgeval kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuwerkerk? In het bijgaande stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Op die manier maak je een plan welke ramen en deuren meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: waterdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bedrade systemen zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen bedrading nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride oplossing is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor diverse alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: E-mail, telefonische oproep, lichtalarm, SMS. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling met de de Particuliere alarmcentrale PAC. 7 dagen per week, de hele dag door controle. Desgewenst is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Voer je adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuwerkerk en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren binnen een korte periode. De beveiliger demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen inprogrammeren die gebeld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Nieuwerkerk?

Bekijk actuele prijzen bij installateurs uit de regio

Tips: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer woningen in de gemeente Schouwen-Duiveland beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met camerabewaking, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, rookmelders, afstandsbediening. Tevens heb je de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende paragraaf delen we daar meer info over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, met units die werken met batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Als laatste kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Let erop dat batterijen leeg kunnen raken en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €725,00 tot +/- €2100,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is een betrouwbaar systeem, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 kan men dit verplicht stellen. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Prijs inclusief installatie: €975,00 tot €1700,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bedrade sensoren, en waar nog geen bedrading is installeer je draadloze sensoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Investering inclusief aanleggen: €2000,00 tot circa €2550,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Nieuwerkerk.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een ID, druppel, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuwerkerk (juli 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Echter, wanneer je het laat aanleggen door ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In dit overzicht ontdek je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuwerkerk. Zij werken met gangbare merken als Lobeco en X-Gen. Of bekijk verkooppunten en leveranciers Brouwershaven, Kerkwerve, Noordgouwe en Zonnemaire.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. Hierna delen we handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Nieuwerkerk te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Rookmelder.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Nieuwerkerk vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan bekend om een intelligente alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Optioneel heb je de keuze voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en EZVIZ, TP-Link, D-Link, Bosch, Somfy of Netamo, Hombli, Arlo, Eve, Yale.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Nieuwerkerk?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Nieuwerkerk voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €450,00 en €900,00. De echte prijs wordt gekenmerkt door het gekozen systeem, de additionele services zoals een beveiligingscamera of rookmelder, het aantal ramen en deuren, en het onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij calamiteiten analyseert een operator wat de situatie is en wie er ingeschakeld moet worden. Een expert belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een overval, inbraak of brand Door gebruik te maken van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De onkosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en €40,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij ongewone situaties kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een hard geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Je kunt eventueel ook kiezen voor telefonische oproep, e-mail, lichtalarm, SMS. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan hoort de indringer niets, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Hoe werkt camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een dome/bullet camera vanaf €150,00 per unit. Voorkeur voor maximale veiligheid met HD camera’s zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Kies dan voor een HD IP camera vanaf €525,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Nieuwerkerk.


Postcodegebied: 4306, 4318

Plaats een reactie