Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Noordgouwe

Door middel van een alarmsysteem in Noordgouwe beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Als extra voordeel stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze keuzehulp doorzoek je praktische informatie over de verschillende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Ook bekijk je op dit platform een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Noordgouwe en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-noordgouwe

Alarminstallatie Noordgouwe laten aanleggen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch waarschuwingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een ongewone beweging gaat vaak een sirene af en krijg je een melding op je smartphone. Indien gewenst is jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De beveiliger bekijkt de situatie en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een noodsituatie worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Noordgouwe? In het onderstaande stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar de zwakke plekken liggen. Daardoor kom je erachter welke ingangen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: waterdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, gasdetectoren, rookmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bedraad systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride product kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook lichtalarm, telefonische oproep, E-mail, SMS. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een automatische melding naar de alarmcentrale (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Om de pakkans te vergroten kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Geef het installatie adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Noordgouwe.

 5. Installatie en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op het afgesproken moment. De vakman legt precies uit hoe het systeem werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die ingelicht moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Noordgouwe?

Ontvang gratis offertes van installatiebedrijven uit de regio

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer mensen in de gemeente Schouwen-Duiveland laten professionele alarmbeveiliging installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief camerabewaking, meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene, bewegingsmelders. In aanvulling daarop zul je moeten kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hieronder lichten we dat verder toe.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, en sensors die werken op batterij-power. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarnaast kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Houd in acht dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijs inclusief montage: €725,00 tot wel €1700,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, minder storingsgevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Prijzen inclusief installatie: €925,00 tot +/- €1800,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen gebruik je bekabelde detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt kies je voor draadloze detectoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1850,00 tot €2300,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het volgende schema vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Noordgouwe.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, pas, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Noordgouwe (april 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Maar, als je het uitbesteed aan een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de onderstaande tabel delen wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Noordgouwe. Zij kunnen je helpen met merken zoals Omron en ACT. Of zoek door naar aanbieders en bedrijven in Nieuwerkerk, Brouwershaven, Zonnemaire en Dreischor.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We geven praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Noordgouwe te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Brandblusser.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Noordgouwe vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het plaatsen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een ingenieuze alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Doorgaans kan jij hier ook terecht voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Volledig draadloos en dus eenvoudig zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde installateurs.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en EZVIZ, TP-Link, D-Link, Somfy, Foscam of Eve, Arlo, Eufy, Netamo, Yale.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Noordgouwe?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Noordgouwe voor thuis liggen je tussen de €325,00 en €925,00. De totale prijs wordt gekenmerkt door het type installatie, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, het soort woning, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij een bepaalde gebeurtenis wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er aan de hand is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De medewerker van de meldkamer zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door middel van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De investering in een alarmsysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €10,00 & €47,50 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij onraad ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: telefonische oproep, e-mail, lichtalarm, SMS. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Een voordelige mogelijkheid is een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €300,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je haarscherp beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Installeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €525,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Noordgouwe.


Postcodegebied: 4317

Plaats een reactie