Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nederweert-Eind

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Nederweert-Eind beveilig je jouw woning tegen inbrekers. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Je alarminstallatie heeft een preventieve werking, beperkt de eventuele schade en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Tevens signaleert een huisalarm ook bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp delen wij betrouwbare informatie over de beschikbare systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Daarnaast tonen wij op dit portaal erkende beveiligingsbedrijven in Nederweert-Eind en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-nederweert-eind

Alarminstallatie Nederweert-Eind installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingsinstallatie dat notificaties verstuurt bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een foute beweging gaat het alarm af en krijg je een melding op je smartphone. Als extra optie is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De beveiliger controleert het signaal en neemt direct contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodsituatie schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Nederweert-Eind? In het gedeelte hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en kijk waar inbrekers binnen kunnen komen. Met deze informatie ontdek je welke ramen en deuren uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: glasbreuksensoren, magneetcontacten, gasdetectoren, waterdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Selecteer een type alarm

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bedraad systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een draadloos systeem kan werken zonder kabels en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride oplossing kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen

  We differentiëren diverse alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: lichtalarm, geluidsalarm, E-mail, SMS. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling met de de Particuliere alarmcentrale PAC. Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag gratis offertes op

  Voer je adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt zo snel mogelijk meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nederweert-Eind.

 5. De installateur komt langs

  Een beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op het afgesproken moment. De beveiliger vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Je kunt nu ook de contactpersonen inprogrammeren die een notificatie ontvangt wanneer het alarm gaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Nederweert-Eind?

Vergelijk kosten en voorwaarden van specialisten uit de buurt

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Nederweert beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn betaalbare budget producten met enkel noodzakelijke functies. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over bewegingsmelders, meldkamer koppeling, rookmelders, camerabewaking, buitensirene. In aanvulling daarop start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende opsomming zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen sluit je doorgaans aan op de WIFI, dat werkt op batterijen. Het is heel snel te installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Als laatste kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Nadelen zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €650,00 tot +/- €2000,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een volledig bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij de hogere risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt weinig last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Investering inclusief installatie: €1050,00 tot ongeveer €1800,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bedrade detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Een relatief duur systeem.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1700,00 tot +/- €2600,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor extra sensoren en slimme beveiliging voor extra comfort. In het volgende schema lees je meer informatie over extra veilig wonen in Nederweert-Eind.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, ID, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nederweert-Eind (april 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Echter, wanneer je het laat aanleggen door erkend installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het bijgaande overzicht check je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nederweert-Eind. Zij kunnen je helpen met merken zoals Aten en Uni-T. Of bekijk installatiebedrijven en leveranciers in Ospel, Kelpen-Oler, Sterksel en Gastel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden relevante tips de opties voor inbraak in Nederweert-Eind te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Alarmlicht.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Nederweert-Eind vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Limburg kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan garant voor een intelligente alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Dikwijls kan jij hier ook terecht voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Foscam, D-Link, Bosch, TP-Link, Somfy + Hombli, Yale, Eufy, Arlo, Eve.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Nederweert-Eind?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Nederweert-Eind voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €600,00 en €925,00. De daadwerkelijke prijs wordt berekend a.d.h.v. het gekozen systeem, extra services zoals meldkamer koppeling en camera’s of brandmelder, het aantal ruimtes, en het onderhoudscontract.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij beweging, glasbreuk of rook controleert een centralist wat de situatie is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een specialist zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen Bij brand, inbraak of een overval Middels Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De extra kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €12,50 & €35,00 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: e-mail, telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Als je kiest voor een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt ongewenst bezoek af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een voordelige mogelijkheid is een combinatie van basis camera’s, vanaf €175,00 per stuk. Zoek je een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Installeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €575,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Nederweert-Eind.


Postcodegebied: 6034

Plaats een reactie