Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nederweert

Door het installeren van een alarmsysteem in Nederweert beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Een alarminstallatie heeft een preventieve werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je meer gemoedsrust. Evenzeer zal het huisalarm afgaan bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze keuzehulp tonen wij populaire informatie over de diverse systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Bovendien vergelijk je op deze site een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Nederweert en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-nederweert

Alarminstallatie Nederweert laten plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch detectiesysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een ongewone beweging zal het systeem het alarm inschakelen en ontvang jij op je telefoon een melding. Als extra optie wordt jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een professional bekijkt de situatie en belt direct de betrokken klant. Bij een overval, inbraak of brand kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nederweert? In het stukje hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning en controleer waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Zo weet je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen voorzien moeten worden van detectors. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: magneetcontacten, bewegingsmelders, rookmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren, waterdetectoren.

 2. Kies het type alarm

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bedraad systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride installatie een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er zijn meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: SMS, lichtalarm, E-mail, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een standaard melding richting de meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Desgewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Voer jouw postcode en huisnummer in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt binnen korte tijd verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nederweert en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen binnen een korte periode. De beveiligingsspecialist legt precies uit hoe je het moet bedienen. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Nederweert?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven uit jouw regio

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Nederweert kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel noodzakelijke functies. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals afstandsbediening, camerabewaking, buitensirene, meldkamer koppeling, bewegingsmelders. Eveneens zul je moeten kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hierna lichten we dat verder toe.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensors die werken op batterij-power. Je kunt het eenvoudig installeren en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarnaast kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Grote nadelen zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het wat meer storingen kent.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €775,00 – €2000,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Je hebt weinig onderhoud nodig, kent weinig storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Onkosten inclusief installatie: €1050,00 tot ongeveer €1700,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde componenten, en waar nog geen bedrading is maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Investering inclusief aanleggen: €1450,00 tot en met €2050,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In de lijst hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Nederweert.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pas, pincode, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nederweert (juni 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Maar, ga je voor een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In dit overzicht bekijk je de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nederweert. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Ajax en IIyama. Je kunt ook doorklikken naar aanbieders en bedrijven in Roermond, Maasgouw, Cranendonck en Weert.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt de kans wel verkleinen. In het stukje hieronder vind je populaire tips om de kans op inbraak in Nederweert te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Telefoonmelding.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Nederweert vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan garant voor een complete alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Mogelijk kan je kiezen voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en D-Link, EZVIZ, Somfy, TP-Link, Foscam & Eufy, Yale, Arlo, Netamo, Eve.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Nederweert?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Nederweert voor thuis liggen je tussen de €575,00 en €900,00. De exacte prijs hangt af van het type alarm, de aanvullende diensten zoals meldkamer en camera’s of gasmelder, het soort woning, en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Zodra het alarm beweging detecteert bekijkt de centralist direct wat de actuele status is en of ze direct in actie moeten komen. De medewerker van de meldkamer probeert bewoners meteen te bellen bij een noodgeval Door het inschakelen van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijs van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 & €47,50 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij onraad kan je op diverse manieren een melding krijgen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luide sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: telefonische oproep, SMS, e-mail, lichtalarm. Als je kiest voor een stil alarm zal de indringer niets horen, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het ontmoedigt inbrekers en het vergroot de pakkans omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. De meest betaalbare keuze is een bekabelde analoge camera vanaf €300,00 p/stuk. Zoek je optimaal gedetailleerd beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Zoek dan naar een HD IP camera voor €600,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Nederweert.


Postcodegebied: 6030, 6031

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie