Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Leveroy

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Leveroy beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Dit alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, jaagt inbrekers de deur uit en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Als extra voordeel geeft het huisalarm ook een signaal af bij water (lekkage), brand en gas. In onze keuzehulp delen wij betrouwbare informatie over de verschillende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Tevens tonen wij op deze site erkende beveiligingsbedrijven in Leveroy en vind je slimme tips tegen inbraak.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-leveroy

Alarminstallatie Leveroy laten installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een beveiligingssysteem dat een signaal geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij detectie gaat vaak een luid alarm af en krijg je meteen melding op je smartphone. Wanneer je dat wil is jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De operator controleert het signaal en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een overval, inbraak of brand worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Leveroy? In het volgende stukje nemen we alle stappen met je door.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en ontdek zo waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Zo maak je een plan welke ramen en deuren sensoren / detectoren moeten krijgen. Wat betreft inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: rookmelders, gasdetectoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld huisalarm wordt alle verbonden met draden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Het draadloze alternatief is effectief zonder bekabeling en is een stuk flexibeler. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, telefonische oproep, E-mail, SMS. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling van de meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om de pakkans te vergroten kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Geef het installatie adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt binnen korte tijd allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Leveroy.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een geschikt moment op korte termijn. De medewerker legt precies uit hoe het systeem werkt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden bij onraad.

Een goed alarmsysteem kopen in Leveroy?

Bekijk actuele prijzen bij beveiligingsbedrijven in jouw buurt

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Nederweert kiezen voor alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene, afstandsbediening, camerabewaking. Evenzeer moet je een keuze maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hierna bespreken we de voordelen en nadelen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, de detectoren hebben een batterij. Het is makkelijk aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Grote nadelen zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Investering inclusief montage: €675,00 tot ongeveer €1500,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Investering inclusief installatie: €1175,00 tot wel €2050,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op de locaties waar al kabels liggen neem je de bekabelde onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze onderdelen.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1900,00 tot €2650,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Leveroy.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een ID, pas, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Leveroy (februari 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Echter, als je het uitbesteed aan een speciaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In het bijgaande overzicht bieden wij namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Leveroy. Zij hebben ervaring met merken als WBox Technologies en Alarmtech. Of zoek door naar installateurs en bedrijven in Heythuysen, Baexem, Heibloem en Roggel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We geven praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Leveroy te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Brandbeveiliging.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Kies voor een beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Leveroy vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Limburg onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan bekend om een effectieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Steeds vaker kan je kiezen voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Bosch, EZVIZ, Somfy, Foscam, D-Link & Eufy, Yale, Hombli, Arlo, Eve.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Leveroy?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Leveroy voor thuis liggen gemiddeld tussen de €400,00 en €1100,00. De totale prijs wordt beïnvloed door welk alarm je kiest, de additionele services zoals camera’s of rookmelder, het aantal ramen en deuren, en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Wanneer er een melding binnenkomt analyseert een operator wat er precies gebeurt en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een expert belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) als er sprake is van inbraak of brand Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een inbraakalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €15,00 en €52,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, SMS, e-mail. Als je een stil alarm laat installeren is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een systeem met digitale camera’s, vanaf €225,00 per aansluiting. Heb je liever de meest scherpe en heldere HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Maak dan de keuze voor een HD IP camera voor €550,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Leveroy.


Postcodegebied: 6091, 6092

Plaats een reactie