Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kruiningen

Door het installeren van een alarmsysteem in Kruiningen kan je met een gerust hart de deur uit. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een actieve alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, jaagt inbrekers de deur uit en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Daarbij geeft het huisalarm ook een signaal af bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Via onze adviseurs tonen wij handige details over de meest bekende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Verder vergelijk je hier verschillende beveiligingsbedrijven in Kruiningen en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-kruiningen

Alarminstallatie Kruiningen laten aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een elektrisch systeem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij verdachte omstandigheden wordt het alarm getriggerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Indien gewenst wordt jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een professional bekijkt wat er aan de hand is en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Kruiningen? In het stukje hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en ontdek zo waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op basis daarvan ontdek je welke toegangsplekken voorzien moeten worden van detectors. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: rookmelders, waterdetectoren, glasbreuksensoren, gasdetectoren, magneetcontacten, bewegingsmelders.

 2. Kies het soort alarm

  Populaire keuze zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bekabelde optie moeten er overal draden worden getrokken wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een draadloos systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride oplossing is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: populair is de melding op je telefoon, maar ook telefonische oproep, geluidsalarm, SMS, lichtalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een professionele integratie met de meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Als laatste kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag offertes aan

  Vul eerst jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt zo snel mogelijk verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kruiningen.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op de gekozen dag. De expert geeft altijd een goed instructie. Je kan eventueel ook een contactpersoon ingeven die ingelicht moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Kruiningen?

Vraag offertes op bij vakmannen in de buurt

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Reimerswaal beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen basisfuncties. Er bestaan ook complete pakketten met camerabewaking, buitensirene, bewegingsmelders, afstandsbediening, rookmelders. Eveneens moet je een keuze maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hieronder lees je er alles over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, en sensors die werken op batterij-power. Het is makkelijk aan te leggen en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Ook is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Prijzen inclusief montage: €825,00 tot €1500,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is een waterdicht systeem, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij de hogere risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Investering inclusief installatie: €975,00 tot €2400,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al bedrading ligt neem je de bekabelde onderdelen, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kan je kiezen voor draadloze sensors.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Investering inclusief aanleggen: €1850,00 tot +/- €2850,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het blok hierna vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Kruiningen.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pas, pincode, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kruiningen (april 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Alleen, ga je voor een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In het overzicht hieronder bekijk je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kruiningen. Zij kunnen je helpen met merken zoals FireAngel en FireAngel. Of klik door voor installateurs en bedrijven in Hansweert, Schore, Oostdijk en Waarde.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden goed werkende tips om de kans op inbraak in Kruiningen te verkleinen. Lees ook meer info over Camerabewaking.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Kruiningen vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze leveranciers faciliteren een vernuftige alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Regelmatig werken zij met een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en EZVIZ, Bosch, Somfy, Foscam, D-Link & Netamo, Yale, Hombli, Eve, Eufy.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Kruiningen?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Kruiningen voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €600,00 en €800,00. De totale prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type alarm, de additionele services zoals camera’s of brandmelder, het aantal ruimtes, en het onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Op het moment dat er een melding binnenkomt checkt de centralist wat er precies gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een specialist waarschuwt de bewoners bij een overval, inbraak of brand D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De investering in een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €17,50 en +/- €32,50 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Daarnaast kan je ook kiezen voor: e-mail, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Indien je het stille alarm aanzet is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het ontmoedigt inbrekers en het vergroot de pakkans omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Een voordelige mogelijkheid is een dome/bullet camera vanaf €200,00 p/stuk. Heb je liever haarscherp beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? In dat geval adviseren we een HD IP camera voor €625,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Kruiningen.


Postcodegebied: 4416

Plaats een reactie