Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Noordhoek

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Noordhoek is jouw woning dag en nacht beveiligd. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Je alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij onraad en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Als extra voordeel waarschuwt een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. In de praktische keuzehulp bieden we goede info over de meest populaire systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste doorzoek je op deze site een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Noordhoek en check je praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-noordhoek

Alarminstallatie Noordhoek laten plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektrisch systeem dat een signaal geeft bij onraad en inbraak. Bij een ongewone beweging wordt het alarm getriggerd en krijg je meteen melding op je smartphone. Indien gewenst wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De centralist bekijkt de melding en neemt direct contact op met de bewoners. Bij een noodgeval schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Noordhoek? In het volgende stukje nemen we alle stappen met je door.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning en kijk waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op die manier bepaal je welke ramen en deuren verzegeld moeten worden met een sensor. Met het oog op inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, rookmelders, magneetcontacten, waterdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Soort alarm kiezen

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bedrade systemen wordt alle verbonden met draden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem kan werken zonder kabels en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We onderscheiden verschillende alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, telefonische oproep, SMS, lichtalarm, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een automatische melding naar een 24/7 meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Indien gewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt zo snel mogelijk verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Noordhoek en de gemeente.

 5. Installatieservice

  Het beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een geschikt moment op korte termijn. De woningbeveiliger legt precies uit hoe je het moet bedienen. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren die gealarmeerd worden bij onraad.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Noordhoek?

Krijg verschillende offertes van specialisten in jouw regio

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Moerdijk kiezen voor alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel noodzakelijke functies. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief meldkamer koppeling, rookmelders, camerabewaking, buitensirene, afstandsbediening. Daarnaast moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende paragraaf noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen is een installatie zonder bekabeling, de detectoren hebben een batterij. Het installatieproces is zo gedaan en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Let erop dan batterijen leeg kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarief inclusief montage: €700,00 tot +/- €1900,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een betrouwbaar systeem, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, kent weinig storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarief inclusief installatie: €1200,00 oplopend tot €2150,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De betrouwbaarheid is hoog, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bekabelde onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze componenten.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1100,00 tot ongeveer €2550,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het volgende schema lees je meer over veilig wonen in Noordhoek.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, ID, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Noordhoek (juli 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Toch, als je het uitbesteed aan een speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In deze tabel delen wij de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Noordhoek. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Bticino en Newlec. Of klik door voor bedrijven en installateurs in Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Standdaarbuiten en Kruisland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Iedere woning is inbraakgevoelig. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden 10 handige tips om de kans op inbraak in Noordhoek te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Stil alarm.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem voor thuis

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Noordhoek vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze bedrijven faciliteren een professionele alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Dikwijls kan je kiezen voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Altijd met lokale service en een persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Bosch, D-Link, Somfy, Foscam, EZVIZ & Yale, Hombli, Arlo, Eufy, Eve.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Noordhoek?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Noordhoek voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €400,00 en €1300,00. De totale prijs hangt af van het type systeem (draadloos of bedraad), de aanvullende diensten zoals camera’s of brandmelder, de grootte van de woning en het onderhoudscontract.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij calamiteiten checkt de centralist wat de situatie is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een specialist neemt meteen contact op met de bewoners als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door middel van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De tarieven van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en +/- €52,50 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Zodra het alarm wordt getriggerd wordt er een melding afgegeven. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luid geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Indien je het stille alarm aanzet is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt ongewenst bezoek af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een voordelige mogelijkheid is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €250,00 per aansluiting. Heb je liever een oplossing met HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? In dat geval adviseren we een HD IP camera, te bestellen vanaf €425,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Noordhoek.


Postcodegebied: 4759

Plaats een reactie