Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Zevenbergschen Hoek

Door het installeren van een alarmsysteem in Zevenbergschen Hoek voel je je een stuk veiliger thuis. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een actieve alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je een gerust en veilig gevoel. Eveneens waarschuwt een huisalarm ook bij brand of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp tonen wij praktische details over de mogelijke systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Ook check je op alarmsysteemcheck.nl bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Zevenbergschen Hoek en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-zevenbergschen-hoek

Alarminstallatie Zevenbergschen Hoek laten installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingssysteem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een signalering zal het systeem het alarm inschakelen en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In sommige situaties is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De centralist volgt de situatie meteen op en waarschuwt de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een overval, inbraak of brand schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Zevenbergschen Hoek? In het volgende stukje lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Inventariseer jouw woning en ontdek zo waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op deze manier markeer je welke toegangsplekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Wat betreft inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: glasbreuksensoren, rookmelders, waterdetectoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, gasdetectoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Populaire keuze zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij bekabelde installaties zijn alle componenten met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan je heel eenvoudig aansluiten. De hybride mogelijkheid kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit diverse type alarmeringen: een melding via een smartphone App, E-mail, SMS, geluidsalarm, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling met de een 24/7 meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Als laatste is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt zo snel mogelijk tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Zevenbergschen Hoek en omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiligingsspecialist laat goed zien hoe het allemaal werkt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven die ingelicht moeten worden bij onraad.

Een handig alarmsysteem kopen in Zevenbergschen Hoek?

Ontvang gratis offertes van experts in de buurt

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer mensen in de gemeente Moerdijk gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen basisfuncties. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals bewegingsmelders, buitensirene, camerabewaking, meldkamer koppeling, rookmelders. Evenzeer heb je de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende opsomming lees je er alles over.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarnaast kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Negatieve aspecten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Onkosten inclusief montage: €675,00 tot wel €1300,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De werking is erg nauwkeurig, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is het zelfs verplicht. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Investering inclusief installatie: €1250,00 tot +/- €2200,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels getrokken zijn installeer je bekabelde sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze onderdelen.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1850,00 tot wel €3000,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het volgende schema sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Zevenbergschen Hoek.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pas, tag, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Zevenbergschen Hoek (mei 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Echter, ga je voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de bijgaande tabel ontdek je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Zevenbergschen Hoek. Zij werken met gangbare merken als Security Center en TP-Link. Je bekijkt hier ook verkooppunten en leveranciers Langeweg, Klundert, Zevenbergen en Noordhoek.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt de kans wel verkleinen. Hierna delen we handig tips om de opties voor inbraak in Zevenbergschen Hoek te beperken. Check ook extra informatie over Seniorenalarm.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Zevenbergschen Hoek vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het installeren van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan garant voor een zeer veilige alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Vaak kan jij hier ook terecht voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en TP-Link, Somfy, D-Link, EZVIZ, Bosch & Arlo, Netamo, Yale, Eufy, Hombli.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Zevenbergschen Hoek?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Zevenbergschen Hoek voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €550,00 en €1175,00. De offerteprijs is afhakelijk van het soort alarm, de extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of brandmelder, de grootte van het huis, en het onderhoudscontract.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij calamiteiten bekijkt de centralist direct wat er aan de hand is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een specialist waarschuwt de bewoners bij een noodgeval Door het inschakelen van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €12,50 en +/- €55,00 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Zodra het alarm wordt getriggerd ontvang je op diverse manieren een signaal. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een hard geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je beelden terug kunt kijken. Een voordelige mogelijkheid is een dome/bullet camera vanaf €150,00 per camera. Wil je een oplossing met HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Installeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €375,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Zevenbergschen Hoek.


Postcodegebied: 4765

Plaats een reactie