Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Langeweg

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Langeweg beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Dit alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarbij kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp doorzoek je handige informatie over de verschillende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Tevens vergelijk je op deze site een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Langeweg en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-langeweg

Alarminstallatie Langeweg aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingsinstallatie dat een signaal geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een verdachte poging gaat er een luid (of stil) alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Steeds vaker wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een expert bekijkt de situatie en neemt telefonisch contact op met de betrokken klant. Bij een noodsituatie worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Langeweg? In het volgende stukje geven we tips en leggen we alles uit.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op deze manier markeer je welke risicovolle plekken beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: beveiligingscamera’s, magneetcontacten, bewegingsmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Soort alarm kiezen

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij bekabelde installaties zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een draadloos systeem communiceert vaak via radiogolven. en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride oplossing werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er zijn verschillende alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook lichtalarm, telefonische oproep, geluidsalarm, SMS. Vaak kan je optioneel kiezen voor een automatische melding naar de alarmcentrale (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om de pakkans te vergroten is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Vul eerst jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Je krijgt dan kosteloos verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Langeweg en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De medewerker hoe je het systeem in werking stelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren die een notificatie ontvangt bij abnormale gebeurtenissen.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Langeweg?

Krijg verschillende offertes van beveiligingsbedrijven uit de regio

Keuzehulp: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Moerdijk beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met meldkamer koppeling, bewegingsmelders, afstandsbediening, camerabewaking, rookmelders. In aanvulling daarop moet je een keuze maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende paragraaf noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de detectoren hebben een batterij. Je kunt het eenvoudig installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Bovendien ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Nadelen zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Investering inclusief montage: €775,00 tot wel €1750,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is een betrouwbaar systeem, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, minder storingsgevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarieven inclusief installatie: €1025,00 tot wel €2150,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen maak je gebruik van de bekabelde sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Kosten inclusief aanleggen: €2000,00 tot en met €2400,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het blok hierna lees je meer informatie over extra veilig wonen in Langeweg.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een tag, pincode, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Langeweg (mei 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Maar, als je het uitbesteed aan een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In het overzicht hieronder tonen wij de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Langeweg. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Neovo en INIM. Je kunt ook doorklikken naar installateurs en bedrijven in Klundert, Fijnaart, Zevenbergschen Hoek en Zevenbergen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We geven handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Langeweg te limiteren. Lees ook meer info over Meldkamer.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Langeweg vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die veel expertise hebben rondom het aanleggen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze aanbieders faciliteren een zeer veilige alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Mogelijk heb je de keuze voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Zonder boren en volledig draadloos, gemakkelijk zelf plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en D-Link, TP-Link, EZVIZ, Foscam, Bosch + Arlo, Eufy, Eve, Netamo, Hombli.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Langeweg?

De kosten van een slim alarmsysteem in Langeweg voor thuis liggen je tussen de €550,00 en €1100,00. De totale prijs hangt af van het soort alarm, het aantal extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of brandmelder, de grootte van het huis, en het onderhoud.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen bekijkt een medewerker meteen wat de situatie is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een professional belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een noodgeval Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €22,50 & €47,50 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest populaire alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Alternatieven zijn o.a.: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS, telefonische oproep. Bij een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je beelden terug kunt kijken. Een goedkope optie is een bekabelde analoge camera vanaf €150,00 per unit. Heb je liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Plaats dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €600,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Langeweg.


Postcodegebied: 4771, 4772

Plaats een reactie