Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Witte Paarden

Met een alarmsysteem in Witte Paarden beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Een eigen alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij een inbraak en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Tevens heeft het huisalarm ook een melding bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Via onze adviseurs doorzoek je goede informatie over de mogelijke systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Als laatste check je op dit platform bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Witte Paarden en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-witte-paarden

Alarminstallatie Witte Paarden plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een beveiligingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij beweging slaat het alarm aan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. In veel gevallen wordt jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De medewerker van de meldkamer volgt de situatie meteen op en waarschuwt de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Witte Paarden? In het volgende stukje leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en controleer waar de risico’s het grootst zijn. Op basis daarvan maak je een plan welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen verzegeld moeten worden met een sensor. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, glasbreuksensoren.

 2. Kies het type alarm

  Populaire keuze zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij bekabelde installaties is alles met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wifi-systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, E-mail, lichtalarm, geluidsalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor een accurate melding voor de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om de pakkans te vergroten kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Witte Paarden.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur binnen een korte periode. De vakman legt precies uit hoe je het moet bedienen. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen opgeven die ingelicht moeten worden bij calamiteiten.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Witte Paarden?

Vergelijk kosten en voorwaarden van beveiligingsbedrijven in jouw buurt

Tips: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Steenwijkerland gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief rookmelders, camerabewaking, buitensirene, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Ook dien je een keuze te maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hieronder lichten we dat verder toe.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. Het is heel snel te installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarnaast is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarieven inclusief montage: €700,00 tot €2150,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is een waterdicht systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is het zelfs verplicht. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Onkosten inclusief installatie: €950,00 tot €1950,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bedrade sensoren, op plekken waar geen bedrading ligt doe je het met de draadloze componenten.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Investering inclusief aanleggen: €1650,00 tot en met €2450,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra comfort. In het stukje hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Witte Paarden.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een ID, tag, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Witte Paarden (mei 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Toch, wanneer je het laat aanleggen door speciaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de tabel hieronder check je de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Witte Paarden. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Eurosafe en System Sensor. Of klik door voor verkooppunten en leveranciers Baars, De Pol, Tuk en Steenwijk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We geven 10 handige tips om de kans op inbraak in Witte Paarden te limiteren. Of klik door voor meer informatie over Brandbeveiliging.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Witte Paarden vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Overijssel zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze aanbieders bieden een effectieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Mogelijk kan jij hier ook terecht voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Somfy, Foscam, TP-Link, EZVIZ, D-Link & Eve, Netamo, Hombli, Yale, Eufy.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Witte Paarden?

De kosten van een slim alarmsysteem in Witte Paarden voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €550,00 en €1225,00. De precieze prijs hangt af van het gekozen systeem, de additionele services zoals alarmcentrale en camera’s of brandmelder, het soort woning, en het jaarlijkse onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij brand, inbraak of glasbreuk zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat de actuele status is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De operator stelt woningeigenaren op de hoogte bij een geverifieerd alarm Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €10,00 en +/- €30,00 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een verdachte poging ontvang je op diverse manieren een signaal. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, SMS, e-mail. Indien je het stille alarm aanzet is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een systeem met digitale camera’s, vanaf €225,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Installeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €575,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Witte Paarden.


Postcodegebied: 8335

Plaats een reactie