Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Fijnaart

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Fijnaart is jouw woning dag en nacht beveiligd. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Zo’n alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je meer gemoedsrust. Eveneens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp check je populaire details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de kosten van inbraakbeveiliging. Bovendien bekijk je op dit platform toonaangevende beveiligingsbedrijven in Fijnaart en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-fijnaart

Alarminstallatie Fijnaart laten plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch waarschuwingssysteem dat een melding zal versturen bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij onraad wordt het alarm getriggerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Wanneer je dat wil is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een professional bekijkt wat er aan de hand is en neemt direct contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een geverifieerde alarmmelding worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Fijnaart? In het bijgaande stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning en ontdek zo waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op die manier maak je een plan welke ingangen voorzien moeten worden van detectors. Met het oog op inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: gasdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je hebt de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bedrade systemen moeten er overal draden worden getrokken zodat het heel storingsongevoelig is. Een draadloos systeem heeft geen kabels nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook geluidsalarm, E-mail, lichtalarm, SMS. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een accurate melding voor een speciale meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Desgewenst is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Voer je adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Fijnaart en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op het afgesproken moment. De installateur laat goed zien hoe het allemaal werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen die gealarmeerd worden wanneer het alarm gaat.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Fijnaart?

Ontvang gratis offertes van specialisten in direct regio

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Moerdijk kiezen voor alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met eenvoudige functionaliteiten. Er bestaan ook complete pakketten met camerabewaking, rookmelders, buitensirene, bewegingsmelders, meldkamer koppeling. Daarnaast moet je een keuze maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende opsomming bespreken we de voordelen en nadelen.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Als laatste kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Vergeet niet dat batterijen op kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Investering inclusief montage: €775,00 tot ongeveer €2050,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een betrouwbaar systeem, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het is gemakkelijker in onderhoud, kent weinig storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Prijzen inclusief installatie: €1275,00 tot ongeveer €2100,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bedrade sensors, en waar nog geen bedrading is maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten inclusief aanleggen: €2000,00 – €2400,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna vind je meer informatie over veilig wonen in Fijnaart.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een ID, tag, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Fijnaart (juni 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Maar, als je het laat plaatsen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In dit overzicht vind je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Fijnaart. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Clarius en Copper Safety. Je bekijkt hier ook aanbieders en bedrijven in Heijningen, Oudemolen, Klundert en Langeweg.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Fijnaart te limiteren. Check ook extra informatie over Alarmlicht.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Fijnaart vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan garant voor een effectieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Mogelijk heb je de keuze voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem dat je eenvoudig kunt verhuizen of uitbreiden.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Foscam, D-Link, Somfy, Bosch, EZVIZ + Yale, Hombli, Eve, Eufy, Netamo.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Fijnaart?

De kosten van een slim alarmsysteem in Fijnaart voor thuis liggen gemiddeld tussen de €400,00 en €1500,00. De totaalprijs komt tot stand door het type alarm, het aantal extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of koolmonoxidemelder, de grootte van het huis, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Als het alarm een signaal opvangt bekijkt een medewerker meteen wat er precies gebeurt en wie er ingeschakeld moet worden. De operator belt direct de bewoners of andere contactpersonen Bij een noodsituatie Middels Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De prijs van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 & €35,00 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij een verdachte poging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook SMS, lichtalarm, e-mail, telefonische oproep. Als je kiest voor een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt ongewenst bezoek af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Voor de kleine portemonnee is er een systeem met digitale camera’s, vanaf €225,00 p/stuk. Voorkeur voor een systeem met HD-beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Zoek dan naar een HD IP camera voor €475,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Fijnaart.


Postcodegebied: 4793

Plaats een reactie