Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Oudemolen

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Oudemolen is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Je alarminstallatie heeft een preventieve werking, waarschuwt bij een inbraak en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Tevens heeft het huisalarm ook een melding bij water (lekkage), brand en gas. Middels onze uitgebreide keuzehulp verstrekken we goede informatie over de verschillende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop vergelijk je op deze site mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Oudemolen en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-oudemolen

Alarminstallatie Oudemolen laten aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingsinstallatie dat een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een verdachte poging gaat vaak een sirene af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Steeds vaker wordt het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een agent ziet direct wat de situatie is en neemt telefonisch contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Oudemolen? In het gedeelte hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goed profiel van jouw woning en ontdek zo waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Daardoor bepaal je welke ramen en deuren beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Betreffende inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: beveiligingscamera’s, gasdetectoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, rookmelders, glasbreuksensoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij bekabelde installaties wordt alle verbonden met draden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft deze kabels niet nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride product is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook lichtalarm, geluidsalarm, E-mail, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Indien gewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan kosteloos allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Oudemolen.

 5. Installatieservice

  Een beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op de gekozen dag. De beveiligingsspecialist geeft een uitleg over de werking van het systeem. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen inprogrammeren die een notificatie ontvangt bij calamiteiten.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Oudemolen?

Vraag offertes op bij vakmannen in direct regio

Advies: Type beveiligingssystemen

Flink wat huizen in de gemeente Moerdijk hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meldkamer koppeling, bewegingsmelders, afstandsbediening, camerabewaking, rookmelders. Daarbij zul je moeten kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende opsomming lichten we dat verder toe.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarnaast kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Aandachtspunten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarieven inclusief montage: €825,00 tot €1950,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De kans op een storing is minimaal, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit gezien als een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, het is storingsongevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €1225,00 oplopend tot €2200,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bekabelde sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1100,00 tot ongeveer €2700,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Oudemolen.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een druppel, ID, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Oudemolen (mei 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Maar, als je het uitbesteed aan een erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In dit overzicht bieden wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Oudemolen. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Dahua en Proteq. Je kunt ook doorklikken naar installateurs en bedrijven in Willemstad, Prinsenbeek, Heijningen en Fijnaart.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. Hierna delen we goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Oudemolen te beperken. Of klik door voor meer informatie over Brandblusser.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Oudemolen vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die kunnen helpen bij het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Zij bieden een slimme alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Dikwijls bieden zij de optie tot een bemande meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en D-Link, Bosch, EZVIZ, Somfy, TP-Link of Eve, Hombli, Arlo, Eufy, Yale.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Oudemolen?

De kosten van een slim alarmsysteem in Oudemolen voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €400,00 en €975,00. De totale prijs wordt beïnvloed door het type alarm, het aantal extra opties zoals camera’s of gasdetector, het woonoppervlak, en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Wanneer er een melding binnenkomt bekijkt de medewerker wat de actuele status is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De medewerker neemt contact op met de bewoners bij een overval, inbraak of brand Door gebruik te maken van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De tarieven van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €22,50 en €45,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een signalering is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een niet te missen sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, SMS, e-mail. Als je kiest voor een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een goedkope optie is een systeem met digitale camera’s, vanaf €225,00 per stuk. Heb je liever optimaal gedetailleerd beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Probeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €450,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Oudemolen.


Postcodegebied: 4796

Plaats een reactie