Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Standdaarbuiten

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Standdaarbuiten is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Ook kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Via onze adviseurs doorzoek je betrouwbare details over de meest bekende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Afsluitend doorzoek je op dit platform een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Standdaarbuiten en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-standdaarbuiten

Alarminstallatie Standdaarbuiten laten plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij detectie gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je een melding op je smartphone. Indien gewenst wordt het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker van de meldkamer bekijkt de melding en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de betrokken klant. Bij brand, inbraak of een overval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Standdaarbuiten? In het stukje hieronder geven we tips en leggen we alles uit.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en ontdek zo waar de risico’s het grootst zijn. Op basis daarvan bepaal je welke ramen en deuren sensoren / detectoren moeten krijgen. Met het oog op inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, gasdetectoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest bekende types zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bekabelde optie wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Het draadloze alternatief is effectief zonder bekabeling en kan snel worden aangesloten. De hybride mogelijkheid is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, E-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling met de de alarmcentrale (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Desgewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt zo snel mogelijk allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Standdaarbuiten en de directe omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De vakman vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Je kunt nu ook de contactpersonen ingeven die gebeld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in Standdaarbuiten?

Ontvang gratis offertes van vakmannen in de buurt

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Flink wat huizen in de gemeente Moerdijk laten professionele alarmbeveiliging installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn betaalbare budget producten met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met meldkamer koppeling, bewegingsmelders, rookmelders, afstandsbediening, camerabewaking. Daarnaast moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder lichten we dat verder toe.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, de sensoren werken op batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Als laatste kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Grote nadelen zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €800,00 tot ongeveer €1550,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een betrouwbaar systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, minder storingsgevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijzen inclusief installatie: €1125,00 tot wel €2150,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op plekken waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bekabelde detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1250,00 tot wel €2300,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor extra sensoren en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het blok hierna sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Standdaarbuiten.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een tag, druppel, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Standdaarbuiten (juli 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Echter, wanneer je het laat aanleggen door speciaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In het overzicht hieronder tonen wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Standdaarbuiten. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Consul en Olympia. Op onze site bekijk je ook leveranciers en aanbieders in Noordhoek, Zevenbergen, Kruisland en Stampersgat.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden handig tips om de kans op inbraak in Standdaarbuiten te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Sirenes.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Standdaarbuiten vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners helpen jou met een innovatieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Steeds vaker werken zij met een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Foscam, EZVIZ, D-Link, TP-Link, Bosch of Arlo, Netamo, Hombli, Yale, Eufy.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Standdaarbuiten?

De kosten van een goed alarmsysteem in Standdaarbuiten voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €475,00 en €1300,00. De daadwerkelijke prijs wordt gekenmerkt door het type alarm, de aanvullende diensten zoals een beveiligingscamera of rookmelder, het woonoppervlak, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Zodra het alarm beweging detecteert wordt er in de alarmcentrale gekeken of er een noodzaak is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een agent zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij een noodgeval Middels Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De investering in een woningalarm inclusief meldkamer abonnement variëren tussen de €15,00 & €55,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij verdachte omstandigheden kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luid geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, telefonische oproep. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt ongewenst bezoek af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een dome/bullet camera vanaf €300,00 per camera. Voorkeur voor maximale veiligheid met HD camera’s om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Zoek dan naar een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €425,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Standdaarbuiten.


Postcodegebied: 4758

Plaats een reactie