Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Zoelen

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Zoelen beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een actieve alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij onraad en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Tevens kan een huisalarm een signaal geven bij brand, rook of een gaslek. In de praktische keuzehulp verstrekken we handige info over de meest populaire systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Als laatste bieden we op alarmsysteemcheck.nl een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Zoelen en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-zoelen

Alarminstallatie Zoelen laten aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch waarschuwingssysteem dat een melding zal versturen bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een ongewone beweging gaat er een luid (of stil) alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. In veel gevallen wordt jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een expert bekijkt de situatie en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een noodsituatie kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Zoelen? In het stukje hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en controleer waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Zo weet je welke deuren en ramen voorzien moeten worden van detectors. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, waterdetectoren, rookmelders, bewegingsmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bekabelde optie moeten er overal draden worden getrokken zodat het bijna niet te saboteren is. Een draadloos systeem heeft geen bedrading nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride inrichting is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er zijn meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, E-mail, telefonische oproep, geluidsalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een accurate melding voor een speciale meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Als laatste kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Voer jouw postcode en huisnummer in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan kosteloos verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Zoelen en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op het afgesproken moment. De woningbeveiliger legt precies uit hoe je het moet bedienen. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) ingeven die een notificatie ontvangt zodra het alarm afgaat.

Een goed alarmsysteem kopen in Zoelen?

Vergelijk kosten en voorwaarden van beveiligingsbedrijven in de buurt

Keuzehulp: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Buren gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening, bewegingsmelders, buitensirene. Verder start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hierna zullen we daar een toelichting op geven.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarnaast kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Minpunten zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Investering inclusief montage: €800,00 – €1800,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is een waterdicht systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, minder storingsgevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijzen inclusief installatie: €1075,00 tot €2200,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De betrouwbaarheid is hoog, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op plekken waar al bedrading ligt neem je de bedrade sensoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen installeer je draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1450,00 tot en met €2150,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Optioneel kan je kiezen voor additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Hieronder lees je meer over veilig wonen in Zoelen.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, pincode, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Zoelen (juli 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In het overzicht hieronder delen wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Zoelen. Zij werken met gangbare merken als Secuplus en Eurosafe. Je kunt ook doorklikken naar aanbieders en bedrijven in Kapel Avezaath, Wadenoijen, Tull en ’t Waal en Schalkwijk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Hierna delen we populaire tips om de opties voor inbraak in Zoelen te verminderen. Of klik door voor meer informatie over Bedraad alarmsysteem.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Zoelen vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die kunnen helpen bij het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan bekend om een vernuftige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Optioneel heb je de keuze voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en TP-Link, Foscam, Bosch, EZVIZ, D-Link & Eve, Arlo, Netamo, Yale, Hombli.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Zoelen?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Zoelen voor thuis liggen gemiddeld tussen de €400,00 en €1125,00. De daadwerkelijke prijs wordt beïnvloed door het type systeem (draadloos of bedraad), het aantal extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of rookmelder, het aantal ramen en deuren, en garantietermijn.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een agent belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een geverifieerd alarm Door gebruik te maken van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De tarieven van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en +/- €35,00 per maand.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij onraad kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook telefonische oproep, e-mail, lichtalarm, SMS. Bij een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt inbrekers af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Een goedkope optie is een dome/bullet camera vanaf €250,00 per aansluiting. Wil je een systeem met HD-beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Installeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €425,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Zoelen.


Postcodegebied: 4010, 4011

Plaats een reactie