Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Dreischor

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Dreischor beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Dit alarminstallatie schrikt inbrekers af, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Tevens stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand of lekkage. In de praktische keuzehulp verstrekken we uitgebreide details over de soorten systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Als laatste bieden we op alarmsysteemcheck.nl verschillende beveiligingsbedrijven in Dreischor en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-dreischor

Alarminstallatie Dreischor installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch waarschuwingssysteem dat een alarm geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij verdachte omstandigheden zal het systeem het alarm inschakelen en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In sommige situaties wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een agent kijkt de melding na en neemt telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een noodsituatie schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Dreischor? In het bijgaande stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Met deze informatie weet je welke ramen en deuren uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: magneetcontacten, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, waterdetectoren, rookmelders, gasdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bedrade systemen worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan snel worden aangesloten. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er zijn diverse alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Dreischor en de directe omgeving.

 5. Installatieservice

  Een beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren binnen een korte periode. De beveiliger legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen opgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij onraad.

Een handig alarmsysteem kopen in Dreischor?

Ontvang gratis offertes van beveiligingsbedrijven in de buurt

Tips: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Schouwen-Duiveland kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel noodzakelijke functies. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over rookmelders, buitensirene, afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling. Daarbij dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk bespreken we de voordelen en nadelen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, met units die werken met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Als laatste is het systeem zeer flexibel en voordelig. Let erop dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijs inclusief montage: €650,00 – €2200,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De werking is erg nauwkeurig, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit vaak een randvoorwaarde. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Prijs inclusief installatie: €1050,00 oplopend tot €1850,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bedrade detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Investering inclusief aanleggen: €1550,00 oplopend tot €1950,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra comfort. In de lijst hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Dreischor.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een tag, druppel, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Dreischor (mei 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Echter, ga je voor een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de onderstaande tabel bekijk je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Dreischor. Zij hebben ervaring met merken als Mobiak S.A. en Heek. Of zoek door naar bedrijven en leveranciers in Zonnemaire, Noordgouwe, Bruinisse en Sirjansland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Dreischor te verkleinen. Lees ook meer info over Alarmlicht.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Dreischor vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Zeeland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze aanbieders faciliteren een innovatieve alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In de regel kunnen ze jou ook helpen met rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Gegarandeerd lage installatiekosten zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Bosch, Somfy, EZVIZ, TP-Link, D-Link + Eve, Eufy, Hombli, Yale, Arlo.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Dreischor?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Dreischor voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €575,00 en €1375,00. De totaalprijs wordt berekend a.d.h.v. het type alarm, extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of brandmelder, het aantal ruimtes, en het onderhoudscontract.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij brand, inbraak of glasbreuk analyseert een operator wat er aan de hand is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De medewerker belt direct de bewoners of andere contactpersonen Bij een noodsituatie D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De onkosten van een alarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €10,00 en +/- €52,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij beweging wordt er een melding afgegeven. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: SMS, e-mail, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet zal de indringer niets horen, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en het vergroot de pakkans omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een systeem met digitale camera’s, vanaf €175,00 per stuk. Zoek je optimaal gedetailleerd beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Plaats dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €500,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Dreischor.


Postcodegebied: 4315

Plaats een reactie