Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ubbergen

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Ubbergen is jouw woning dag en nacht beveiligd. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Ook stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp bieden we betrouwbare informatie over de meest populaire systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste bekijk je hier bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Ubbergen en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-ubbergen

Alarminstallatie Ubbergen laten installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektrisch systeem dat notificaties verstuurt bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een foute beweging zal het alarm worden geactiveerd en krijg je in de app of per sms een melding. Indien gewenst is jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een professional onderzoekt de melding en belt direct de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een noodgeval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Ubbergen? In het stukje hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en check op welke plekken de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op deze manier maak je een plan welke risicovolle plekken uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: magneetcontacten, rookmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, gasdetectoren, waterdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bekabelde optie is alles met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een draadloos systeem heeft geen kabels nodig en kan overal worden geïnstalleerd. De hybride mogelijkheid is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er bestaan meerdere type alarmen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: geluidsalarm, SMS, telefonische oproep, lichtalarm. Een interessante keuze is doorschakeling met de de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij volgen de meldingen direct op. Om de pakkans te vergroten kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Voer je adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ubbergen en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op de gekozen dag. De medewerker geeft een uitleg over de werking van het systeem. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven die gebeld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een goed alarmsysteem kopen in Ubbergen?

Krijg verschillende offertes van bedrijven uit de buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer mensen in de gemeente Berg en Dal kiezen voor alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen basisfuncties. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief rookmelders, bewegingsmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, camerabewaking. Ook dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende opsomming zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, en sensors die werken op batterij-power. Het installatieproces is zo gedaan en het is ook perfect voor bestaande bouw. Tevens kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Aandachtspunten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarieven inclusief montage: €825,00 – €1600,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Dit werkt heel erg effectief, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, minder storingsgevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijzen inclusief installatie: €1125,00 oplopend tot €1700,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op plekken waar al bedrading ligt neem je de bekabelde componenten, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn doe je het met de draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1450,00 tot €2700,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het volgende schema vind je meer informatie over veilig wonen in Ubbergen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een druppel, pincode, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ubbergen (februari 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Alleen, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de onderstaande tabel bieden wij namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ubbergen. Zij werken met gangbare merken als System Sensor en Flame. Op onze site bekijk je ook installateurs en bedrijven in Persingen, Ooij, Millingen aan de Rijn en Heilig Landstichting.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Iedere woning is inbraakgevoelig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We geven praktische tips om de opties voor inbraak in Ubbergen te beperken. Lees ook meer info over Hybride alarmsysteem.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Ubbergen vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het installeren van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan garant voor een slimme alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Mogelijk kan je kiezen voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, EZVIZ, TP-Link, Bosch, Foscam of Eve, Netamo, Eufy, Arlo, Yale.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Ubbergen?

De kosten van een goed alarmsysteem in Ubbergen voor thuis liggen tussen de €425,00 en €1125,00. De offerteprijs wordt berekend a.d.h.v. het soort systeem, de aanvullende diensten zoals meldkamer koppeling en camera’s of brandmelder, de grootte van de woning en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen bekijkt een medewerker meteen wat de actuele status is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een expert zoekt meteen contact met de bewoners bij overval, inbraak of brand. D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 & €40,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij beweging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook telefonische oproep, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Indien je het stille alarm aanzet hoort de indringer niets, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en de pakkans is een stuk groter omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. De meest betaalbare keuze is een systeem met digitale camera’s, vanaf €175,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je een oplossing met HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Installeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €575,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Ubbergen.


Postcodegebied: 6573, 6574

Plaats een reactie