Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Neerijnen

Door middel van een alarmsysteem in Neerijnen heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Dit alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij een inbraak en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Eveneens stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand of lekkage. Via onze adviseurs tonen wij betrouwbare informatie over de soorten systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Ook check je op dit platform bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Neerijnen en check je praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-neerijnen

Alarminstallatie Neerijnen plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een beveiligingssysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij ongewone situaties gaat het alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. In sommige situaties is jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een specialist ziet direct wat de situatie is en belt direct de contactpersonen (sleutelhouders). Als er sprake is van inbraak of brand kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Neerijnen? In het onderstaande stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en achterhaal waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op die manier kom je erachter welke toegangsplekken beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: waterdetectoren, gasdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een draadloos systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan snel worden aangesloten. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We onderscheiden meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: SMS, telefonische oproep, lichtalarm, geluidsalarm. Een interessante keuze is een automatische melding naar een speciale meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Als laatste kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Neerijnen en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm binnen een korte periode. De beveiliger demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen opgeven die gebeld moeten worden bij calamiteiten.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Neerijnen?

Bekijk actuele prijzen bij installatiebedrijven in de buurt

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente West Betuwe houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope standaard modellen met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met camerabewaking, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene. Ook start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hierna noemen we alle pluspunten en minpunten.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de detectoren hebben een batterij. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Let erop dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €725,00 oplopend tot €2000,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een volledig bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Er zijn nauwelijks storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is het zelfs verplicht. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijzen inclusief installatie: €900,00 tot +/- €1800,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op plekken waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde onderdelen, op plekken waar geen bedrading ligt maak je gebruik van draadloze sensors.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1900,00 tot circa €2400,00.

Extra opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het volgende schema vind je meer informatie over veilig wonen in Neerijnen.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, pas, druppel, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Neerijnen (juni 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Echter, wanneer je het laat aanleggen door lokaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het bijgaande overzicht check je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Neerijnen. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Menvier en Amex. Op onze site bekijk je ook bedrijven en leveranciers in Opijnen, Est, Waardenburg en Tuil.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden handig tips om de opties voor inbraak in Neerijnen te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Stil alarm.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Neerijnen vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders faciliteren een effectieve alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In veel gevallen werken zij met een eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Foscam, Bosch, EZVIZ, TP-Link, D-Link + Yale, Hombli, Eufy, Arlo, Netamo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Neerijnen?

De kosten van een slim alarmsysteem in Neerijnen voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €400,00 en €925,00. De precieze prijs wordt gekenmerkt door het soort systeem, de eventuele uitbreidingen zoals camerabeveiliging of gasmelder, het aantal ruimtes, en het onderhoudscontract.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen bekijkt de medewerker of er een noodzaak is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De centralist neemt meteen contact op met de bewoners als er sprake is van inbraak of brand D.m.v. Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De prijs van een alarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €17,50 & €47,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij beweging krijg je direct een melding. De meest populaire alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, e-mail, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm zal de indringer niets horen, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een aantal slimme camera’s, vanaf €300,00 per aansluiting. Zoek je een compleet beveiligd huis met HD beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Plaats dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €500,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Neerijnen.


Postcodegebied: 4181, 4182

Plaats een reactie