Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Est

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Est is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Dit alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, waarschuwt bij onraad en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Als extra voordeel stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze keuzehulp delen wij praktische informatie over de meest populaire systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Ook vergelijk je hier landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Est en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-est

Alarminstallatie Est aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektrisch systeem dat via sensoren een alarm geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij detectie wordt het alarm getriggerd en krijg je meteen melding op je smartphone. Soms is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een expert kijkt direct mee en probeert contact te leggen met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Est? In het gedeelte hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en kijk waar inbrekers binnen kunnen komen. Met deze informatie bepaal je welke toegangsplekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: rookmelders, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren, magneetcontacten.

 2. Soort alarm kiezen

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bedraad systeem is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem is effectief zonder bekabeling en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. De hybride mogelijkheid is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling met de de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Afsluitend kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Voer jouw postcode en huisnummer in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt binnen korte tijd allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Est en de gemeente.

 5. Installatieservice

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een vooraf afgesproken moment. De specialist geeft altijd een goed instructie. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen inprogrammeren die ingelicht moeten worden bij calamiteiten.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Est?

Vergelijk kosten en voorwaarden van specialisten in direct regio

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer mensen in de gemeente West Betuwe gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief afstandsbediening, buitensirene, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, rookmelders. Ook heb je de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het volgende stuk zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Ook kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Vergeet niet dat batterijen leeg kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarieven inclusief montage: €750,00 oplopend tot €1550,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Investering inclusief installatie: €1225,00 tot wel €1750,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar de kabels al voorhanden zijn maak je gebruik van de bekabelde sensors, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn neem je draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1550,00 oplopend tot €2250,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In de lijst hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Est.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een tag, druppel, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Est (juli 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Echter, op het moment je kiest voor een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In dit overzicht ontdek je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Est. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Zorg Totaal en Clarius. Of zoek door naar aanbieders en bedrijven in Geldermalsen, Meteren, Opijnen en Neerijnen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Est te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Seniorenalarm.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Est vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan bekend om een innovatieve alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Meestal kunnen ze jou ook helpen met bemande meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, TP-Link, Foscam, Bosch, D-Link & Netamo, Eve, Hombli, Arlo, Eufy.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Est?

De kosten van een goed alarmsysteem in Est voor thuis liggen gemiddeld tussen de €400,00 en €1325,00. De normale prijs wordt gekenmerkt door het soort alarm, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasmelder, het aantal ramen en deuren, en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties controleert een centralist of er een dreigende situatie is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een agent zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. D.m.v. Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De investering in een woningalarm inclusief meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 en +/- €52,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij een signalering wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Daarnaast kan je ook kiezen voor: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS, telefonische oproep. Als je kiest voor een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een set met analoge camera’s, vanaf €225,00 per aansluiting. Heb je liever een systeem met HD-beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? In dat geval adviseren we een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €450,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Est.


Postcodegebied: 4185

Plaats een reactie