Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Bruinisse

Dankzij een alarmsysteem in Bruinisse beveilig je jouw huis tegen inbraak. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Dit alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Daarbij heeft het huisalarm ook een melding bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze keuzehulp bieden we betrouwbare details over de beschikbare systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Verder bekijk je op dit portaal landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Bruinisse en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-bruinisse

Alarminstallatie Bruinisse laten aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch detectiesysteem dat notificaties verstuurt bij onraad en inbraak. Bij verdachte omstandigheden gaat vaak een sirene af en krijg je in de app of per sms een melding. Soms wordt jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De operator analyseert de situatie en waarschuwt het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een overval, inbraak of brand schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Bruinisse? In het volgende stukje vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en controleer waar de risico’s het grootst zijn. Op deze manier maak je een plan welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: waterdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je hebt de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bedrade systemen wordt alle verbonden met draden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via radiogolven. en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride installatie kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, telefonische oproep, SMS, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met een automatische melding naar een speciale meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Mogelijk is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Prijzen opvragen

  Geef het installatie adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Bruinisse.

 5. Installatie en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op de gekozen dag. De woningbeveiliger legt precies uit hoe het systeem werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon ingeven die ingelicht moeten worden bij onraad.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Bruinisse?

Vergelijk tarieven van vakmannen in de buurt

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer woningen in de gemeente Schouwen-Duiveland houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen basisfuncties. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief rookmelders, afstandsbediening, buitensirene, meldkamer koppeling, bewegingsmelders. Tevens start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende opsomming lees je er alles over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen sluit je doorgaans aan op de WIFI, dat werkt op batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is met name geschikt voor oudere woningen. Bovendien kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Grote nadelen zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijzen inclusief montage: €775,00 – €2000,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijzen inclusief installatie: €975,00 tot ongeveer €1900,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt installeer je bedrade componenten, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze sensors.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1850,00 – €2350,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand vind je meer informatie over veilig wonen in Bruinisse.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pas, ID, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Bruinisse (juni 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Echter, ga je voor een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het overzicht hieronder bieden wij de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Bruinisse. Zij hebben ervaring met merken als Ajax en Uni-T. Of klik door voor bedrijven en installateurs in Dreischor, Zonnemaire, Sirjansland en Oosterland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We geven populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Bruinisse te limiteren. Of klik door voor meer informatie over Telefoonmelding.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Bruinisse vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan garant voor een intelligente alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. In de regel kan jij hier ook terecht voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Foscam, Bosch, EZVIZ, TP-Link, D-Link + Eve, Yale, Eufy, Hombli, Arlo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Bruinisse?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Bruinisse voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €425,00 en €875,00. De offerteprijs hangt af van het type systeem (draadloos of bedraad), de additionele services zoals camera’s of gasmelder, het soort woning, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie controleert een centralist of er een noodzaak is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De medewerker zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen in het geval van een inbraak of brand. D.m.v. Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 en +/- €40,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat krijg je direct een melding. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luid geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS. Als je een stil alarm laat installeren zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en het vergroot de pakkans omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Voor de kleine portemonnee is er een aantal slimme camera’s, vanaf €300,00 p/stuk. Wil je haarscherp beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Zoek dan naar een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €375,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Bruinisse.


Postcodegebied: 4310, 4311

Plaats een reactie