Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Epse

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Epse voel je je een stuk veiliger thuis. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, waarschuwt bij een inbraak en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Eveneens zal het huisalarm afgaan bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze keuzehulp bieden we populaire details over de soorten systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. In aanvulling hierop bieden we op dit platform mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Epse en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-epse

Alarminstallatie Epse laten aanleggen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektrisch systeem dat een (stil) alarm afgeeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een foute beweging wordt het alarm getriggerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. In veel gevallen wordt jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De operator onderzoekt de melding en neemt telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Epse? Hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar de zwakke plekken liggen. Daardoor markeer je welke ingangen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Als het gaat om inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: waterdetectoren, gasdetectoren, glasbreuksensoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, rookmelders.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Populaire keuze zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bekabelde optie is alles met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wifi-systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride installatie werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor meerdere type alarmen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, telefonische oproep, geluidsalarm, lichtalarm. Je kunt ook kiezen voor extra service van een speciale meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Afsluitend is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vraag offertes aan

  Vul jouw adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Epse en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op het afgesproken moment. De beveiliger legt precies uit hoe het systeem werkt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen doorgeven die gealarmeerd worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Epse?

Krijg verschillende offertes van vakmannen in direct regio

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Heel veel mensen in de gemeente Lochem laten professionele alarmbeveiliging installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met meldkamer koppeling, buitensirene, rookmelders, camerabewaking, bewegingsmelders. Verder moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hierna delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de detectoren hebben een batterij. Het is heel snel te installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Als laatste is het systeem zeer flexibel en voordelig. Negatieve aspecten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarief inclusief montage: €675,00 – €1850,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijzen inclusief installatie: €1150,00 oplopend tot €2050,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is zeer betrouwbaar, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt neem je de bedrade sensors, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1300,00 – €1950,00.

Extra opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor extra comfort. In de lijst hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Epse.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, ID, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Epse (februari 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Toch, wanneer je dit laat doen door een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In het bijgaande overzicht ontdek je de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Epse. Zij werken met gangbare merken als Convex en Aritech. Of klik door voor leveranciers en aanbieders in Joppe, Kring van Dorth, Gorssel en Eefde.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden handig tips om de opties voor inbraak in Epse te verminderen. Lees ook meer info over Telefoonmelding.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Epse vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die kunnen helpen bij het installeren van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Zij staan bekend om een professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Mogelijk kunnen ze jou ook helpen met extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en D-Link, Foscam, Somfy, EZVIZ, TP-Link of Eufy, Netamo, Hombli, Arlo, Yale.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Epse?

De kosten van een goed alarmsysteem in Epse voor thuis liggen je tussen de €475,00 en €850,00. De normale prijs wordt berekend a.d.h.v. het type installatie, de additionele services zoals een beveiligingscamera of gasmelder, het aantal kamers, en garantietermijn.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij calamiteiten bekijkt een medewerker meteen of er een noodzaak is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De beveiliger zoekt meteen contact met de bewoners wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €17,50 & €30,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een sirene (een luid geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Andere beschikbare meldingen zijn: telefonische oproep, e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het ontmoedigt inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat je beelden terug kunt kijken. De meest betaalbare keuze is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €150,00 per aansluiting. Heb je liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €525,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Epse.


Postcodegebied: 7214

Plaats een reactie