Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Eefde

Met een alarmsysteem in Eefde schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Zo’n alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Evenzeer waarschuwt een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. Middels onze uitgebreide keuzehulp lees je uitgebreide info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast tonen wij op alarmsysteemcheck.nl bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Eefde en vind je slimme tips tegen inbraak.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-eefde

Alarminstallatie Eefde laten plaatsen

Een alarmsysteem is een elektronisch detectiesysteem dat een melding zal versturen bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een verdachte poging gaat het alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Wanneer je dat wil is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De beveiliger volgt de situatie meteen op en neemt telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Eefde? In het onderstaande stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en controleer waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op basis daarvan weet je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Betreffende inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: waterdetectoren, glasbreuksensoren, gasdetectoren, rookmelders, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bedrade systemen worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Het draadloze alternatief communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride inrichting is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er zijn diverse alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor SMS, telefonische oproep, E-mail, lichtalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling van de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Mogelijk heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes opvragen

  Vul jouw adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Eefde en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op het afgesproken moment. De installateur laat goed zien hoe het allemaal werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die een notificatie ontvangt zodra het alarm afgaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Eefde?

Vraag offertes op bij beveiligingsbedrijven uit jouw regio

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Lochem kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals afstandsbediening, buitensirene, rookmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling. Daarnaast moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende opsomming lichten we dat verder toe.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Bovendien is het systeem zeer flexibel en voordelig. Let erop dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het wat meer storingen kent.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €650,00 – €1400,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is de meest betrouwbare keuze, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 kan men dit verplicht stellen. Het onderhoud is minder complex, minder storingsgevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €1150,00 tot ongeveer €1600,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn installeer je bekabelde detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt installeer je draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1850,00 tot circa €2650,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In de lijst hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Eefde.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een tag, pincode, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Eefde (mei 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Echter, als je het uitbesteed aan een lokaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de tabel hieronder bieden wij de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Eefde. Zij hebben ervaring met merken als Musdo en MDK. Je bekijkt hier ook aanbieders en bedrijven in Gorssel, Epse, Rietmolen en Neede.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden populaire tips om de kans op inbraak in Eefde te beperken. Of klik door voor meer informatie over Seniorenalarm.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Eefde vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die jou ondersteunen bij het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan bekend om een effectieve alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Regelmatig werken zij met een eigen meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en D-Link, EZVIZ, Somfy, Bosch, TP-Link + Arlo, Eufy, Eve, Netamo, Yale.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Eefde?

De kosten van een slim alarmsysteem in Eefde voor thuis liggen gemiddeld tussen de €550,00 en €1375,00. De totaalprijs is afhakelijk van welk alarm je kiest, de additionele services zoals camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal kamers, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij onraad en inbraak controleert een centralist of er een dreigende situatie is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De medewerker zoekt meteen contact met de bewoners wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door middel van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €10,00 en €30,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij beweging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een hard geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor e-mail, telefonische oproep, SMS, lichtalarm. Als je kiest voor een stil alarm zal de indringer niets horen, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Voor de kleine portemonnee is er een aantal slimme camera’s, vanaf €300,00 p/stuk. Wil je optimaal gedetailleerd beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Probeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €450,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Eefde.


Postcodegebied: 7210, 7211

Plaats een reactie