Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kring van Dorth

Door middel van een alarmsysteem in Kring van Dorth beveilig je jouw woning tegen inbrekers. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt bij een inbraak en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Tevens geeft het huisalarm ook een signaal af bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze handige keuzehulp tonen wij uitgebreide info over de diverse systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Als laatste tonen wij op alarmsysteemcheck.nl bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Kring van Dorth en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-kring-van-dorth

Alarminstallatie Kring van Dorth laten aanleggen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch systeem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij verdachte omstandigheden zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je een melding op je smartphone. Indien gewenst wordt jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een expert bekijkt de situatie en neemt telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een geverifieerd alarm kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Kring van Dorth? In het volgende stukje vertellen we je precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en achterhaal waar de zwakke plekken liggen. Zo kom je erachter welke toegangsplekken beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Betreffende inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: magneetcontacten, glasbreuksensoren, rookmelders, waterdetectoren, gasdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm wordt alle verbonden met draden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride oplossing is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor diverse alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een accurate melding voor een speciale meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Als laatste heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag offertes aan

  Vul jouw postcode in en vertel precies wat je nodig hebt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kring van Dorth en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiliger hoe je het systeem in werking stelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen die gealarmeerd worden zodra het alarm afgaat.

Een goed alarmsysteem kopen in Kring van Dorth?

Vergelijk kosten en voorwaarden van beveiligingsbedrijven uit jouw regio

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer mensen in de gemeente Lochem kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel noodzakelijke functies. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, rookmelders, camerabewaking, afstandsbediening, bewegingsmelders. Ook heb je de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het volgende stuk noemen we alle pluspunten en minpunten.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, met units die werken met batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Ook kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Grote nadelen zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Onkosten inclusief montage: €775,00 oplopend tot €2200,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De werking is erg nauwkeurig, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse kan men dit verplicht stellen. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, minder storingsgevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Prijzen inclusief installatie: €1125,00 tot €2200,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bedrade sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1100,00 tot en met €2100,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het stukje hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Kring van Dorth.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een ID, pas, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kring van Dorth (mei 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Alleen, als je het uitbesteed aan een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de bijgaande tabel ontdek je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kring van Dorth. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Zero Wire Interlogix en Van Lien. Of zoek door naar installatiebedrijven en leveranciers in Harfsen, Almen, Joppe en Epse.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. In het stukje hieronder vind je handig tips om de kans op inbraak in Kring van Dorth te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Brandbeveiliging.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Kring van Dorth vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze firma’s staan garant voor een effectieve alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. In veel gevallen kan jij hier ook terecht voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en TP-Link, Foscam, Bosch, EZVIZ, Somfy + Netamo, Eufy, Yale, Arlo, Hombli.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Kring van Dorth?

De kosten van een slim alarmsysteem in Kring van Dorth voor thuis liggen je tussen de €375,00 en €1375,00. De exacte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het gekozen systeem, de eventuele uitbreidingen zoals camerabeveiliging of gasdetector, het aantal ruimtes, en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij calamiteiten bekijkt de medewerker of er een noodzaak is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De medewerker van de meldkamer zoekt meteen contact met de bewoners Bij brand, inbraak of een overval Middels Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De investering in een inbraaksysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €12,50 en +/- €42,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij een signalering wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook e-mail, lichtalarm, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm zal er geen sirene afgaan, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een aantal slimme camera’s, vanaf €275,00 per aansluiting. Voorkeur voor de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €550,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Kring van Dorth.


Postcodegebied: 7216

Plaats een reactie