Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ee

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Ee beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Dit alarminstallatie heeft een preventieve werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Eveneens signaleert een huisalarm ook bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze keuzehulp verstrekken we populaire info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast doorzoek je op deze pagina verschillende beveiligingsbedrijven in Ee en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-ee

Alarminstallatie Ee laten aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat notificaties verstuurt bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij verdachte omstandigheden wordt het alarm getriggerd en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Wanneer je dat wil is jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De beveiliger onderzoekt de melding en neemt direct contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een geverifieerd alarm worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Ee? In het stukje hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak een goede analyse van de woning en ontdek zo waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op basis daarvan bepaal je welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: magneetcontacten, rookmelders, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, gasdetectoren.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bedrade systemen worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via radiogolven. en kan snel worden aangesloten. Een hybride installatie is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Je hebt de keuze uit verschillende alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor een professionele integratie met een 24/7 meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om inbrekers te verrassen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt zo snel mogelijk verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ee en de directe omgeving.

 5. Installatieservice

  Het beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De expert hoe je het systeem in werking stelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen doorgeven die ingelicht moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Ee?

Vraag offertes op bij experts in de buurt

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Noardeast-Fryslân laten professionele alarmbeveiliging installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief afstandsbediening, bewegingsmelders, camerabewaking, buitensirene, meldkamer koppeling. Ook start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende opsomming zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, de sensoren werken op batterijen. Het is heel snel te installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Grote nadelen zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €775,00 – €2250,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is de meest betrouwbare keuze, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Investering inclusief installatie: €1175,00 tot ongeveer €2050,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bedrade detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen maak je gebruik van draadloze detectoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Een relatief duur systeem.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1350,00 – €2550,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt het alarm uitbreiden met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Onderstaand vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Ee.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, tag, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ee (november 2023)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Alleen, als je het uitbesteed aan een speciaal installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In het overzicht hieronder delen wij namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ee. Zij kunnen je helpen met merken zoals Salvus en Agfa. Of zoek door naar bedrijven en leveranciers in Engwierum, Anjum, Oostrum en Jouswier.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We delen handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Ee te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Bewegingsmelder.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Ee vergelijken in november 2023

In de provincie Provincie Friesland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Zij staan garant voor een vernuftige alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Optioneel heb je de keuze voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde installateurs.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en EZVIZ, Bosch, TP-Link, Somfy, D-Link + Eve, Hombli, Yale, Arlo, Netamo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Ee?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Ee voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 en €1075,00. De totale prijs wordt beïnvloed door het soort alarm, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasdetector, het woonoppervlak, en het onderhoudscontract.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Zodra het alarm beweging detecteert zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De medewerker belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een noodgeval Middels Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De investering in een huisalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €22,50 & €30,00 per maand.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij onraad kan je op diverse manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: telefonische oproep, lichtalarm, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren zal de indringer niets horen, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een bekabelde analoge camera vanaf €200,00 per stuk. Zoek je een oplossing met HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? Maak dan de keuze voor een HD IP camera vanaf €400,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Ee.


Postcodegebied: 9131

Plaats een reactie