Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Westerbeek

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Westerbeek voel je je een stuk veiliger thuis. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een preventieve werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Ook stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, rook of een gaslek. In onze keuzehulp check je handige info over de mogelijke systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Ook bieden we op dit portaal mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Westerbeek en vind je slimme tips tegen inbraak.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-westerbeek

Alarminstallatie Westerbeek laten installeren

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch detectiesysteem dat een signaal geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een ongewone beweging gaat vaak een luid alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Indien gewenst wordt het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker bekijkt wat er aan de hand is en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een geverifieerd alarm kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Westerbeek? In het volgende stukje vertellen we je precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en kijk waar de zwakke plekken liggen. Zo weet je welke ramen en deuren sensoren / detectoren moeten krijgen. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: gasdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, waterdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren.

 2. Soort alarm kiezen

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bedraad systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via radiogolven. en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. De hybride mogelijkheid een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Type alarmering

  Er zijn verschillende alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, lichtalarm, geluidsalarm, SMS. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om inbrekers te verrassen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Binnen enkele dagen ontvang je verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Westerbeek en de directe omgeving.

 5. Installatieservice

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een vooraf afgesproken moment. De beveiligingsspecialist geeft een uitleg over de werking van het systeem. Je kunt nu ook de contactpersonen inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Westerbeek?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installatiebedrijven in direct regio

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Land van Cuijk houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn betaalbare budget producten met enkel noodzakelijke functies. Er bestaan ook complete pakketten met afstandsbediening, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, buitensirene, camerabewaking. Ook moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In het onderstaande blok zullen we daar een toelichting op geven.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de sensoren werken op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Als laatste is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Minpunten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Onkosten inclusief montage: €825,00 oplopend tot €1900,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Er zijn nauwelijks storingen, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €1075,00 tot ongeveer €2050,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op plekken waar al bedrading ligt neem je de bedrade detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn doe je het met de draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1450,00 tot wel €2850,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het stukje hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Westerbeek.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pincode, tag, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Westerbeek (februari 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Toch, wanneer je dit laat doen door een vakkundig installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In het bijgaande overzicht tonen wij de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Westerbeek. Zij hebben ervaring met merken als Honeywell en GP. Op onze site bekijk je ook installateurs en bedrijven in Stevensbeek, Sint Anthonis, Oploo en Sambeek.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We delen relevante tips de kans op inbraak in Westerbeek te verminderen. Check ook extra informatie over Brandblusser.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Westerbeek vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven met veel kennis over het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan bekend om een complete alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Meestal werken zij met een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en TP-Link, Bosch, Foscam, D-Link, EZVIZ & Netamo, Eve, Eufy, Yale, Arlo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Westerbeek?

De kosten van een goed alarmsysteem in Westerbeek voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €400,00 en €925,00. De totale prijs wordt gekenmerkt door het gekozen systeem, extra services zoals alarmcentrale en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal ramen en deuren, en het onderhoudscontract.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties bekijkt de centralist direct wat er precies gebeurt en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De beveiliger belt direct de bewoners of andere contactpersonen Bij een geverifieerde alarmmelding Door het inschakelen van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De prijzen van een alarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €22,50 en €52,50 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij verdachte omstandigheden kan je op diverse manieren een melding krijgen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, SMS. Bij een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt ongewenst bezoek af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Voor de kleine portemonnee is er een mix van enkele losse camera’s, vanaf €150,00 per aansluiting. Zoek je haarscherp beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? In dat geval adviseren we een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €575,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Westerbeek.


Postcodegebied: 5843

Plaats een reactie