Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Neerloon

Door het installeren van een alarmsysteem in Neerloon beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Dit alarminstallatie heeft een preventieve werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft je meer gemoedsrust. Eveneens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, rook of een gaslek. Via onze adviseurs lees je betrouwbare details over de meest bekende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Ook doorzoek je op dit platform landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Neerloon en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-neerloon

Alarminstallatie Neerloon aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektrisch systeem dat een melding zal versturen bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij onraad gaat het alarm af en krijg je een melding op je smartphone. Soms wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een specialist kijkt de melding na en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Neerloon? In dit handige stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goed profiel van jouw woning om erachter te komen waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Met deze informatie maak je een plan welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Wat betreft inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, gasdetectoren, waterdetectoren, rookmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld woningalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een kabelvrij systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kan snel worden aangesloten. Een hybride oplossing is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit diverse type alarmeringen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: geluidsalarm, SMS, E-mail, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor een professionele integratie met de alarmcentrale (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Mogelijk kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw adres in en selecteer de installatie die je wilt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Neerloon.

 5. Installatie van het alarm

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiligingsspecialist hoe je het systeem in werking stelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Neerloon?

Vraag offertes op bij installatiebedrijven uit jouw regio

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Flink wat huizen in de gemeente Oss gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals buitensirene, camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders, bewegingsmelders. In aanvulling daarop dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming noemen we alle pluspunten en minpunten.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Let erop dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Prijs inclusief montage: €825,00 tot ongeveer €1250,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij de hogere risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Het onderhoud is minder complex, minder storingsgevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarief inclusief installatie: €1000,00 – €2150,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels getrokken zijn maak je gebruik van de bedrade componenten, op de plekken waar nog geen kabels liggen kies je voor draadloze sensoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1850,00 tot wel €1900,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Neerloon.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, tag, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Neerloon (februari 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Echter, ga je voor een lokaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de tabel hieronder delen wij namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Neerloon. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Takex en Ewent. Of klik door voor bedrijven en installateurs in Overlangel, Keent, Neerlangel en Demen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Neerloon te verkleinen. Je kunt ook meer info bekijken over Sirenes.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Beveiligingssysteem laten installeren?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Neerloon vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Groningen leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze firma’s staan bekend om een effectieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Doorgaans kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en D-Link, TP-Link, Bosch, Somfy, EZVIZ + Eufy, Netamo, Eve, Yale, Hombli.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Neerloon?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Neerloon voor thuis liggen je tussen de €475,00 en €975,00. De totale prijs hangt af van het soort systeem, de aanvullende diensten zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, de grootte van de woning en het bedrijf dat de installatie verricht.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een bepaalde gebeurtenis wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er rondom het huis gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een specialist zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij overval, inbraak of brand. D.m.v. Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De prijzen van een alarmsysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €20,00 & €37,50 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij detectie krijg je direct een melding. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, SMS. Bij een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Voor de kleine portemonnee is er een systeem met digitale camera’s, vanaf €250,00 per camera. Zoek je optimaal gedetailleerd beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Zoek dan naar een HD IP camera vanaf €550,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Neerloon.


Postcodegebied: 5356

Plaats een reactie