Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Heteren

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Heteren kan je met een gerust hart de deur uit. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Dit alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je een gerust en veilig gevoel. Evenzeer kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze keuzehulp vind je praktische informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop vergelijk je op deze site bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Heteren en check je praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-heteren

Alarminstallatie Heteren installeren

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een beveiligingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij een signalering gaat het alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Tegen extra betaling wordt jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een specialist volgt de situatie meteen op en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de betrokken klant. Bij een noodgeval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Heteren? In dit handige stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en kijk waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Zo weet je welke toegangsplekken verzegeld moeten worden met een sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: bewegingsmelders, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, gasdetectoren, waterdetectoren.

 2. Soort alarm kiezen

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bekabelde optie is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een draadloos systeem heeft geen kabels nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride inrichting kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor lichtalarm, E-mail, geluidsalarm, SMS. Een interessante keuze is doorschakeling van de meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Indien gewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag gratis offertes op

  Voer je adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Binnen enkele dagen ontvang je allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Heteren en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op de gekozen dag. De specialist hoe je het systeem in werking stelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen ingeven die gealarmeerd worden wanneer het alarm gaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Heteren?

Bekijk actuele prijzen bij specialisten in jouw buurt

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Flink wat huizen in de gemeente Overbetuwe hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals meldkamer koppeling, rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene, camerabewaking. Tevens start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het onderstaande blok zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, en sensors die werken op batterij-power. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Bovendien ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Grote nadelen zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €750,00 tot wel €1250,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse kan men dit verplicht stellen. Je hebt weinig onderhoud nodig, minder storingsgevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Tarief inclusief installatie: €1300,00 tot wel €2200,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Investering inclusief aanleggen: €1450,00 tot wel €2100,00.

Extra opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Heteren.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een ID, pas, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Heteren (februari 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Alleen, wanneer je dit laat doen door een speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In dit overzicht ontdek je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Heteren. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Asecos en Solo. Of zoek door naar installateurs en bedrijven in Randwijk, Dodewaard, Driel en Lent.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We geven 10 handige tips om de kans op inbraak in Heteren te limiteren. We bieden ook aanvullende informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Heteren vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze aanbieders bieden een compleet en professionele alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. In de regel kan jij hier ook terecht voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en EZVIZ, Somfy, Bosch, Foscam, TP-Link of Arlo, Yale, Hombli, Netamo, Eufy.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Heteren?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Heteren voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €450,00 en €1425,00. De totaalprijs hangt af van het type alarm, het aantal extra opties zoals een beveiligingscamera of koolmonoxidemelder, de grootte van het huis, en het onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij onraad en inbraak zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er precies gebeurt en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De medewerker belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door gebruik te maken van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De tarieven van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 en +/- €32,50 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij detectie wordt er een melding afgegeven. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een notificatie op iPad of telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: lichtalarm, SMS, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. In het geval van een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. De meest betaalbare keuze is een combinatie van basis camera’s, vanaf €150,00 per camera. Wil je een oplossing met HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Zoek dan naar een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €475,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Heteren.


Postcodegebied: 6666

Plaats een reactie