Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Driel

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Driel beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie heeft een preventieve werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Als extra voordeel zal het huisalarm afgaan bij brand, rook of een gaslek. Met onze speciale keuzehulp delen wij populaire informatie over de diverse systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste vergelijk je op dit platform mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Driel en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-driel

Alarminstallatie Driel aanleggen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektrisch systeem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een ongewone beweging wordt het alarm getriggerd en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Soms is jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een specialist volgt de situatie meteen op en neemt direct contact op met de betrokken klant. Bij een noodsituatie kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Driel? In het gedeelte hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en achterhaal waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Aan de hand hiervan weet je welke ingangen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: bewegingsmelders, gasdetectoren, glasbreuksensoren, magneetcontacten, rookmelders, waterdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  Populaire keuze zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld huisalarm wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een draadloos systeem communiceert vaak via radiogolven. en kent een eenvoudige installatie. Een hybride installatie kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen

  We differentiëren allerlei alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, telefonische oproep, SMS, geluidsalarm. Een interessante keuze is doorschakeling met de de alarmcentrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Afsluitend kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Voer jouw postcode en huisnummer in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Driel en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op de gekozen dag. De vakman hoe je het systeem in werking stelt. Je kunt nu ook de contactpersonen doorgeven die ingelicht moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een goed alarmsysteem kopen in Driel?

Vergelijk kosten en voorwaarden van experts in de buurt

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Flink wat huizen in de gemeente Overbetuwe gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er bestaan ook complete pakketten met rookmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, buitensirene, afstandsbediening. Eveneens zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hierna lees je er alles over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensors die werken op batterij-power. Het is heel snel te installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Als laatste kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Minpunten zijn dat batterijen op kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €750,00 tot +/- €1200,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De kans op een storing is minimaal, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit gezien als een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Investering inclusief installatie: €1150,00 tot wel €2000,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn maak je gebruik van draadloze componenten.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Investering inclusief aanleggen: €1800,00 oplopend tot €2600,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met extra componenten en slimme beveiliging voor extra comfort. In de lijst hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Driel.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een ID, tag, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Driel (februari 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Alleen, als je het uitbesteed aan een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de bijgaande tabel bieden wij de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Driel. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Western Digital en Firex. Op onze site bekijk je ook aanbieders en bedrijven in Heteren, Randwijk, Lent en Elst.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. In het stukje hieronder vind je praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Driel te limiteren. Lees ook meer info over Hybride alarmsysteem.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Driel vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die veel expertise hebben rondom het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een zeer veilige alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Steeds vaker werken zij met een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Altijd Monitoring & Security updates, gemakkelijk plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Foscam, D-Link, Somfy, TP-Link, EZVIZ + Hombli, Eve, Yale, Netamo, Eufy.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Driel?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Driel voor thuis liggen je tussen de €500,00 en €1225,00. De totaalprijs komt tot stand door het type alarm, extra opties zoals meldkamer en camera’s of rookmelder, het woonoppervlak, en het jaarlijkse onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen checkt de centralist wat de actuele status is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De operator stelt woningeigenaren op de hoogte in het geval van een inbraak of brand. Middels Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De investering in een inbraaksysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €20,00 en €30,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij ongewone situaties wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Je kunt eventueel ook kiezen voor doorschakeling naar meldkamer, SMS, telefonische oproep, lichtalarm. Indien je het stille alarm aanzet zal de indringer niets horen, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt ongewenst bezoek af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een voordelige mogelijkheid is een combinatie van basis camera’s, vanaf €150,00 per camera. Liever een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Installeer dan een HD IP camera voor €525,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Driel.


Postcodegebied: 6665

Plaats een reactie