Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Elst

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Elst beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een alarminstallatie schrikt inbrekers af, beperkt de eventuele schade en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Evenzeer kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp bieden we handige informatie over de beschikbare systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend tonen wij op deze pagina een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Elst en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-elst

Alarminstallatie Elst laten aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingssysteem dat notificaties verstuurt bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een foute beweging zal het systeem het alarm inschakelen en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In sommige situaties wordt jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De medewerker van de meldkamer kijkt direct mee en waarschuwt de bewoners. Bij een geverifieerd alarm worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Elst? In dit handige stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Creëer een goed overzicht van je huis en check op welke plekken de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op deze manier weet je welke ramen en deuren minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als het gaat om inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: magneetcontacten, rookmelders, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld systeem zijn alle componenten met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en kent een eenvoudige installatie. Een hybride oplossing kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We onderscheiden meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep. Een interessante keuze is doorschakeling met de de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Desgewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt binnen korte tijd meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Elst en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De vakman demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die gebeld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Elst?

Krijg verschillende offertes van vakmannen in direct regio

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Overbetuwe gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met bewegingsmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, buitensirene, camerabewaking. Evenzeer start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende paragraaf lees je er alles over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Tevens is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Minpunten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijzen inclusief montage: €650,00 oplopend tot €2050,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Er zijn nauwelijks storingen, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het is gemakkelijker in onderhoud, kent weinig storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Tarief inclusief installatie: €1100,00 tot +/- €2000,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op de locaties waar al kabels liggen gebruik je bedrade componenten, en waar nog geen bedrading is neem je draadloze detectoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1150,00 tot circa €1950,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het stukje hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Elst.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een ID, tag, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Elst (april 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Echter, ga je voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de onderstaande tabel check je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Elst. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Carrier en BT. Of klik door voor bedrijven en leveranciers in Lent, Driel, Wamel en Beneden-Leeuwen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden goed werkende tips om de opties voor inbraak in Elst te verkleinen. Lees ook meer info over Draadloos alarmsysteem.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Elst vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan bekend om een complete alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. In de regel werken zij met een eigen meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en EZVIZ, D-Link, Somfy, TP-Link, Bosch + Eufy, Eve, Arlo, Hombli, Netamo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Elst?

De kosten van een goed alarmsysteem in Elst voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €575,00 en €1050,00. De normale prijs wordt beïnvloed door het soort systeem, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of rookmelder, het aantal ramen en deuren, en het jaarlijkse onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen checkt de centralist of er een noodzaak is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De medewerker zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij een geverifieerd alarm Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De extra kosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €20,00 en +/- €30,00 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: e-mail, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je beelden terug kunt kijken. Een voordelige mogelijkheid is een dome/bullet camera vanaf €225,00 per stuk. Zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? In dat geval adviseren we een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €575,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Elst.


Postcodegebied: 3920, 6660, 6661, 6662

Plaats een reactie