Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Beneden-Leeuwen

Door het installeren van een alarmsysteem in Beneden-Leeuwen heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt bij onraad en geeft je een gerust en veilig gevoel. Evenzeer kan een huisalarm een signaal geven bij brand, rook of een gaslek. Met onze speciale keuzehulp tonen wij uitgebreide info over de diverse systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Als laatste bekijk je op dit platform bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Beneden-Leeuwen en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-beneden-leeuwen

Alarminstallatie Beneden-Leeuwen laten plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch mechanisme dat een signaal geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een ongewone beweging gaat het alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. Indien gewenst wordt het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De medewerker kijkt de melding na en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een noodsituatie worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Beneden-Leeuwen? In het bijgaande stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en achterhaal waar de zwakke plekken liggen. Aan de hand hiervan maak je een plan welke ingangen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, magneetcontacten, waterdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Kies het type alarm

  De meest bekende types zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bedraad systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Het draadloze alternatief heeft deze kabels niet nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride installatie is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er bestaan meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met een standaard melding richting een speciale meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Indien gewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Prijzen opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt binnen korte tijd meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Beneden-Leeuwen en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Een beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een vooraf afgesproken moment. De expert geeft een uitleg over de werking van het systeem. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen inprogrammeren waarnaar een signaal wordt gestuurd bij onraad.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Beneden-Leeuwen?

Bekijk actuele prijzen bij vakmannen in jouw buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Flink wat huizen in de gemeente West Maas en Waal kiezen voor alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen basisfuncties. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals meldkamer koppeling, bewegingsmelders, rookmelders, buitensirene, camerabewaking. Tevens heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen is een installatie zonder bekabeling, de detectoren hebben een batterij. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Ook ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijzen inclusief montage: €800,00 oplopend tot €2100,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Er zijn nauwelijks storingen, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Je hebt weinig onderhoud nodig, het is storingsongevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Onkosten inclusief installatie: €950,00 – €1750,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt neem je de bedrade sensoren, waar nog geen kabels getrokken zijn neem je draadloze detectoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1950,00 tot €2850,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In de lijst hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Beneden-Leeuwen.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, pincode, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Beneden-Leeuwen (april 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Toch, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In het overzicht hieronder bieden wij de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Beneden-Leeuwen. Zij hebben ervaring met merken als Grothe Velleman en Netgear. Of zoek door naar bedrijven en leveranciers in Wamel, Elst, Boven-Leeuwen en Puiflijk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We delen relevante tips de kans op inbraak in Beneden-Leeuwen te verminderen. Of klik door voor meer informatie over Informatie over alarmsystemen.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Beneden-Leeuwen vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan bekend om een zeer veilige alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. In de regel kan jij hier ook terecht voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Somfy, Bosch, EZVIZ, TP-Link, D-Link of Hombli, Yale, Netamo, Eufy, Eve.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Beneden-Leeuwen?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Beneden-Leeuwen voor thuis liggen je tussen de €350,00 en €950,00. De uiteindelijke prijs komt tot stand door het type alarm, de eventuele uitbreidingen zoals camera’s of gasmelder, de grootte van de woning en garantietermijn.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij onraad en inbraak bekijkt de medewerker wat er gaande is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De operator neemt contact op met de bewoners Bij een noodsituatie D.m.v. Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De investering in een inbraaksysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €12,50 en +/- €37,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat krijg je direct een melding. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor e-mail, doorschakeling naar meldkamer, SMS, telefonische oproep. Als je kiest voor een stil alarm zal er geen sirene afgaan, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bedrade camera vanaf €200,00 per stuk. Zoek je een systeem met HD-beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Kies dan voor een HD IP camera vanaf €400,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Beneden-Leeuwen.


Postcodegebied: 6658

Plaats een reactie