Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Puiflijk

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Puiflijk heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Dit alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij onraad en geeft je meer gemoedsrust. Ook heeft het huisalarm ook een melding bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In de praktische keuzehulp delen wij betrouwbare info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Verder check je op alarmsysteemcheck.nl erkende beveiligingsbedrijven in Puiflijk en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-puiflijk

Alarminstallatie Puiflijk aanleggen

Een alarmsysteem is een elektronisch apparaat dat dankzij detectoren een alarm genereert bij beweging, glasbreuk of rook. Bij verdachte omstandigheden slaat het alarm aan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Wanneer je dat wil is het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker bekijkt wat er aan de hand is en neemt telefonisch contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een noodgeval kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Puiflijk? In het gedeelte hieronder nemen we alle stappen met je door.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning om erachter te komen waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Daardoor bepaal je welke ingangen verzegeld moeten worden met een sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: glasbreuksensoren, rookmelders, bewegingsmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, waterdetectoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bekabelde optie is de installatie grotendeels verbonden met kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride product is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Je hebt de keuze uit meerdere type alarmen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, SMS, lichtalarm, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een accurate melding voor de Particuliere alarmcentrale PAC. Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Desgewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt binnen korte tijd diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Puiflijk.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op het afgesproken moment. De specialist legt precies uit hoe het systeem werkt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven die een notificatie ontvangt bij abnormale gebeurtenissen.

Een handig alarmsysteem kopen in Puiflijk?

Krijg verschillende offertes van vakmannen uit de regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Flink wat huizen in de gemeente Druten houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Er bestaan ook complete pakketten met meldkamer koppeling, bewegingsmelders, rookmelders, afstandsbediening, camerabewaking. Daarbij moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen is doorgaans verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Als laatste is het systeem zeer flexibel en voordelig. Minpunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €800,00 tot wel €2000,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een waterdicht systeem, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, het is storingsongevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarief inclusief installatie: €1125,00 tot €1700,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen neem je de bekabelde componenten, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn neem je draadloze componenten.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1900,00 tot €2400,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor extra comfort. In het blok hierna sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Puiflijk.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pas, druppel, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Puiflijk (juni 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Echter, op het moment je kiest voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de bijgaande tabel delen wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Puiflijk. Zij werken met gangbare merken als BBC en Royal Safe. Of zoek door naar verkooppunten en leveranciers Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Afferden en Deest.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. In het stukje hieronder vind je goed werkende tips om de opties voor inbraak in Puiflijk te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Rookmelder.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Puiflijk vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Zij bieden een effectieve alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Vaak bieden zij de optie tot een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Bosch, EZVIZ, Foscam, D-Link, Somfy & Arlo, Hombli, Eve, Eufy, Netamo.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Puiflijk?

De kosten van een slim alarmsysteem in Puiflijk voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €575,00 en €800,00. De precieze prijs hangt af van welk alarm je kiest, de eventuele uitbreidingen zoals een beveiligingscamera of koolmonoxidemelder, het woonoppervlak, en het onderhoudscontract.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Zodra het alarm beweging detecteert bekijkt een medewerker meteen wat er gaande is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De medewerker probeert bewoners meteen te bellen in het geval van een inbraak of brand. Door het inschakelen van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De prijs van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €12,50 en €50,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Zodra het alarm wordt getriggerd ontvang je op diverse manieren een signaal. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. Bij een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Voor de kleine portemonnee is er een bekabelde analoge camera vanaf €150,00 per camera. Voorkeur voor volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Probeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €400,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Puiflijk.


Postcodegebied: 6655

Plaats een reactie