Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Duizel

Door het installeren van een alarmsysteem in Duizel is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Dit alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij onraad en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Als extra voordeel signaleert een huisalarm ook bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze handige keuzehulp verstrekken we praktische informatie over de beschikbare systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste vergelijk je hier verschillende beveiligingsbedrijven in Duizel en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-duizel

Alarminstallatie Duizel plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch apparaat dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een foute beweging wordt het alarm getriggerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Tegen extra betaling wordt jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De operator analyseert de melding en waarschuwt de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een noodsituatie kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Duizel? In dit handige stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en ontdek zo waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Daardoor markeer je welke risicovolle plekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Betreffende inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: glasbreuksensoren, gasdetectoren, bewegingsmelders, magneetcontacten, waterdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld woningalarm wordt alle verbonden met draden zodat het bijna niet te saboteren is. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen bedrading nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden diverse alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: E-mail, telefonische oproep, SMS, geluidsalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling van een speciale meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Desgewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Vul jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan kosteloos 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Duizel en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een vooraf afgesproken moment. De medewerker demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen inprogrammeren die een notificatie ontvangt zodra het alarm afgaat.

Een goed alarmsysteem kopen in Duizel?

Krijg verschillende offertes van beveiligingsbedrijven uit jouw regio

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Heel veel mensen in de gemeente Eersel beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met meldkamer koppeling, bewegingsmelders, buitensirene, rookmelders, afstandsbediening. Daarbij dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, de detectoren hebben een batterij. De installatie gaat eenvoudig en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Tevens kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Vergeet niet dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €750,00 oplopend tot €1200,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit type zelfs een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Tarief inclusief installatie: €1225,00 – €2300,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen gebruik je bekabelde sensoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn installeer je draadloze sensors.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Investering inclusief aanleggen: €1500,00 tot +/- €2050,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Duizel.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, druppel, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Duizel (juni 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Alleen, op het moment je kiest voor een vakkundig installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In het bijgaande overzicht bieden wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Duizel. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Camos en Profiline. Op onze site bekijk je ook aanbieders en bedrijven in Hapert, Hoogeloon, Steensel en Wintelre.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Hierna delen we handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Duizel te beperken. Lees ook meer info over Bewegingsmelder.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Duizel vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Deze firma’s staan garant voor een slimme alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Steeds vaker heb je de keuze voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, TP-Link, D-Link, EZVIZ, Somfy + Hombli, Netamo, Arlo, Eufy, Eve.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Duizel?

De kosten van een goed alarmsysteem in Duizel voor thuis liggen tussen de €375,00 en €900,00. De uiteindelijke prijs hangt af van het soort alarm, de additionele services zoals camera’s of brandmelder, het aantal ramen en deuren, en het onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er iets aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een expert zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door gebruik te maken van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De investering in een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en +/- €37,50 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij een verdachte poging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm. Bij een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt ongewenst bezoek af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een aantal slimme camera’s, vanaf €200,00 per stuk. Wil je maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Probeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €425,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Duizel.


Postcodegebied: 5525

Plaats een reactie