Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Steensel

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Steensel beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Een actieve alarminstallatie schrikt inbrekers af, beperkt de eventuele schade en geeft je een gerust en veilig gevoel. Ook heeft het huisalarm ook een melding bij brand, gas of lekkages. Middels onze uitgebreide keuzehulp check je handige info over de diverse systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste verstrekken we op dit portaal mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Steensel en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-steensel

Alarminstallatie Steensel laten aanleggen

Een alarmsysteem is een beveiligingsinstallatie dat een alarm geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij detectie gaat het alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. Soms wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een expert kijkt de melding na en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een noodsituatie kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Steensel? In dit handige stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Daardoor bepaal je welke risicovolle plekken beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als we het hebben over inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: beveiligingscamera’s, gasdetectoren, rookmelders, waterdetectoren, magneetcontacten, bewegingsmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride oplossing werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We onderscheiden meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: SMS, geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor een accurate melding voor een 24/7 meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Om inbrekers op heterdaad te betrappen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Steensel en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een vooraf afgesproken moment. De beveiliger demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen opgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een goed alarmsysteem kopen in Steensel?

Krijg verschillende offertes van vakmannen uit jouw regio

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer mensen in de gemeente Eersel houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief bewegingsmelders, buitensirene, camerabewaking, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Eveneens start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk lees je er alles over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, met units die werken met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is met name geschikt voor oudere woningen. Ook kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Minpunten zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €700,00 tot €1800,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, kent weinig storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Tarieven inclusief installatie: €1150,00 oplopend tot €2000,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bekabelde sensors, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1650,00 tot wel €3000,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het volgende schema sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Steensel.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een druppel, ID, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Steensel (mei 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Echter, wanneer je dit laat doen door een ervaren installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het overzicht hieronder bieden wij de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Steensel. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Firex en Sentry. Op onze site bekijk je ook aanbieders en bedrijven in Duizel, Hapert, Wintelre en Vessem.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt de kans wel verkleinen. In het stukje hieronder vind je handig tips om de kans op inbraak in Steensel te verminderen. Lees ook meer info over Camerabewaking.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Steensel vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die veel expertise hebben rondom het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Zij staan bekend om een innovatieve alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In veel gevallen heb je de keuze voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Foscam, TP-Link, Somfy, Bosch, EZVIZ & Hombli, Arlo, Netamo, Yale, Eufy.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Steensel?

De kosten van een slim alarmsysteem in Steensel voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €550,00 en €1450,00. De offerteprijs wordt beïnvloed door het type systeem (draadloos of bedraad), de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal kamers, en garantietermijn.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Zodra het alarm beweging detecteert controleert een centralist of er een noodzaak is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De operator belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een noodgeval Door gebruik te maken van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De onkosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €20,00 en €40,00 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat krijg je direct een melding. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een niet te missen sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, telefonische oproep, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het ontmoedigt inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. De meest betaalbare keuze is een aantal slimme camera’s, vanaf €175,00 p/stuk. Zoek je de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? In dat geval adviseren we een HD IP camera voor €550,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Steensel.


Postcodegebied: 5524

Plaats een reactie