Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hoogeloon

Door het installeren van een alarmsysteem in Hoogeloon voel je je een stuk veiliger thuis. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een actieve alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Evenzeer stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij water (lekkage), brand en gas. In de praktische keuzehulp verstrekken we uitgebreide info over de diverse systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Verder bieden we op alarmsysteemcheck.nl een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Hoogeloon en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-hoogeloon

Alarminstallatie Hoogeloon laten installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch systeem dat een alarm geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij een foute beweging gaat vaak een sirene af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In veel gevallen wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De medewerker bekijkt wat er aan de hand is en probeert contact te leggen met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een noodsituatie kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Hoogeloon? In het volgende stukje vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en kijk waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Met deze informatie weet je welke toegangsplekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Betreffende inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: rookmelders, bewegingsmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Kies het soort alarm

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bekabelde optie zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride oplossing werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit allerlei alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook telefonische oproep, SMS, lichtalarm, geluidsalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een automatische melding naar de meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om de pakkans te vergroten kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Voer jouw postcode en huisnummer in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt zo snel mogelijk verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hoogeloon en de gemeente.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een vooraf afgesproken moment. De medewerker legt precies uit hoe het systeem werkt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen ingeven die ingelicht moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Hoogeloon?

Vergelijk tarieven van vakmannen uit de buurt

Advies: Type beveiligingssystemen

Flink wat huizen in de gemeente Bladel kiezen voor alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief bewegingsmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, afstandsbediening, rookmelders. Tevens zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hieronder bespreken we de voordelen en nadelen.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, dat werkt op batterijen. Het is heel snel te installeren en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Minpunten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het wat meer storingen kent.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijs inclusief montage: €775,00 tot €2200,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Er zijn nauwelijks storingen, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het is gemakkelijker in onderhoud, minder storingsgevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Prijs inclusief installatie: €1100,00 – €2200,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bekabelde componenten, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1700,00 tot ongeveer €2800,00.

Extra opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra componenten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het stukje hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Hoogeloon.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een tag, ID, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hoogeloon (februari 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Alleen, als je het laat plaatsen door een lokaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de tabel hieronder bekijk je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hoogeloon. Zij hebben ervaring met merken als Enforcer en Aritech. Of klik door voor installateurs en bedrijven in Casteren, Netersel, Hapert en Duizel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. In het stukje hieronder vind je relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Hoogeloon te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Stil alarm.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Hoogeloon vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan bekend om een ingenieuze alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Meestal werken zij met een eigen meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde installateurs.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Bosch, EZVIZ, TP-Link, D-Link, Foscam of Yale, Eufy, Arlo, Eve, Hombli.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Hoogeloon?

De kosten van een goed alarmsysteem in Hoogeloon voor thuis liggen gemiddeld tussen de €475,00 en €1375,00. De daadwerkelijke prijs wordt gekenmerkt door het type alarm, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of gasdetector, het aantal kamers, en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt analyseert een operator wat er gaande is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De centralist belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een geverifieerd alarm. Door middel van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De onkosten van een huisalarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €22,50 & €37,50 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij onraad wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, SMS, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt inbrekers af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een systeem met digitale camera’s, vanaf €300,00 per unit. Wil je haarscherp beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Plaats dan een HD IP camera voor €525,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Hoogeloon.


Postcodegebied: 5528

Plaats een reactie