Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Netersel

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Netersel beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Een alarminstallatie heeft een preventieve werking, beperkt de eventuele schade en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Tevens kan een huisalarm een signaal geven bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp vind je uitgebreide info over de soorten systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Tevens doorzoek je op dit portaal een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Netersel en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-netersel

Alarminstallatie Netersel laten plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een beveiligingsinstallatie dat een alarm geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een foute beweging wordt het alarm getriggerd en krijg je in de app of per sms een melding. Tegen extra betaling is het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De operator bekijkt wat er aan de hand is en neemt direct contact op met de bewoners. Als er sprake is van inbraak of brand worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Netersel? In het gedeelte hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning om erachter te komen waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op basis daarvan kom je erachter welke risicovolle plekken voorzien moeten worden van detectors. M.b.t. inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: gasdetectoren, rookmelders, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten.

 2. Kies het type alarm

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij bekabelde installaties is alles met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wireless (draadloos) systeem kan werken zonder kabels en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er kan worden gekozen voor diverse alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: geluidsalarm, telefonische oproep, lichtalarm, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een professionele integratie met een 24/7 meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Als laatste kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Voer je adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt zo snel mogelijk tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Netersel en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op de gekozen dag. De beveiligingsspecialist vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die ingelicht moeten worden bij onraad.

Een handig alarmsysteem kopen in Netersel?

Vraag offertes op bij installatiebedrijven in de buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Flink wat huizen in de gemeente Bladel beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief rookmelders, camerabewaking, afstandsbediening, meldkamer koppeling, buitensirene. Verder start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf lichten we dat verder toe.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarnaast is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Let erop dan batterijen leeg kunnen raken en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Tarief inclusief montage: €725,00 tot ongeveer €1550,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Tarief inclusief installatie: €950,00 tot ongeveer €1950,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar de kabels al voorhanden zijn maak je gebruik van de bekabelde componenten, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen maak je gebruik van draadloze sensors.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1800,00 tot +/- €2000,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt het alarm uitbreiden met extra componenten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In de lijst hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Netersel.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, pas, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Netersel (mei 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Alleen, ga je voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In deze tabel vind je de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Netersel. Zij werken met gangbare merken als Ewent en Consul. Of klik door voor aanbieders en bedrijven in Reusel, Riethoven, Casteren en Hoogeloon.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je handig tips om de kans op inbraak in Netersel te beperken. Of klik door voor meer informatie over Seniorenalarm.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Netersel vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven met veel kennis over het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze ondernemingen helpen jou met een zeer veilige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Regelmatig heb je de keuze voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Bosch, D-Link, Foscam, EZVIZ, Somfy & Arlo, Netamo, Hombli, Yale, Eve.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Netersel?

De kosten van een goed alarmsysteem in Netersel voor thuis liggen gemiddeld tussen de €550,00 en €825,00. De echte prijs hangt af van welk alarm je kiest, de extra opties zoals camerabeveiliging of gasdetector, de grootte van de woning en garantietermijn.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen wordt er in de alarmcentrale gekeken wat de situatie is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De centralist belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) als er sprake is van inbraak of brand Met Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De tarieven van een inbraakalarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €22,50 & €42,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij beweging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, e-mail, telefonische oproep. Als je een stil alarm laat installeren zal er geen sirene afgaan, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het ontmoedigt inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een voordelige mogelijkheid is een bekabelde analoge camera vanaf €200,00 per unit. Voorkeur voor een systeem met HD-beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Probeer dan een HD IP camera voor €625,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Netersel.


Postcodegebied: 5534

Plaats een reactie