Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Terneuzen

Met een alarmsysteem in Terneuzen beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Een alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Tevens stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand of lekkage. In onze handige keuzehulp lees je betrouwbare details over de meest populaire systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Verder vergelijk je op alarmsysteemcheck.nl mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Terneuzen en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-terneuzen

Alarminstallatie Terneuzen laten installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch waarschuwingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een signalering wordt het alarm getriggerd en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Wanneer je dat wil wordt jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De beveiliger onderzoekt de melding en waarschuwt de afgesproken waarschuwingsadressen. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Terneuzen? In het volgende stukje vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goed profiel van jouw woning en kijk waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Aan de hand hiervan maak je een plan welke ingangen sensoren / detectoren moeten krijgen. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: magneetcontacten, gasdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een draadloos systeem heeft deze kabels niet nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride inrichting kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Kies alarmmeldingen

  We differentiëren meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: SMS, geluidsalarm, E-mail, lichtalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor een accurate melding voor de meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Terneuzen.

 5. Installatie van het alarm

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur binnen een korte periode. De vakman legt precies uit hoe het systeem werkt. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die gebeld moeten worden bij onraad.

Een erkend alarmsysteem kopen in Terneuzen?

Vergelijk kosten en voorwaarden van specialisten in jouw regio

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Terneuzen houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Zo zijn er hele voordelige modellen met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief buitensirene, rookmelders, afstandsbediening, camerabewaking, meldkamer koppeling. Evenzeer start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder lees je er alles over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Grote nadelen zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijs inclusief montage: €800,00 tot €1650,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Er zijn nauwelijks storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij de hogere risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Je hebt weinig onderhoud nodig, kent weinig storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Onkosten inclusief installatie: €950,00 tot €1750,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al bedrading ligt installeer je bedrade componenten, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1200,00 tot wel €3000,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna lees je meer over veilig wonen in Terneuzen.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een tag, ID, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Terneuzen (juli 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Toch, ga je voor een lokaal installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In het bijgaande overzicht check je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Terneuzen. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als X-Gen en Sony. Of klik door voor installateurs en bedrijven in Hulst, Bergen op Zoom, Sluis en Noord-Beveland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Iedere woning is inbraakgevoelig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden populaire tips om de kans op inbraak in Terneuzen te beperken. Check ook extra informatie over Camerabewaking.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Terneuzen vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Zij faciliteren een innovatieve alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Regelmatig werken zij met een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Bosch, Foscam, Somfy, EZVIZ, D-Link & Arlo, Eufy, Yale, Hombli, Eve.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Terneuzen?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Terneuzen voor thuis liggen je tussen de €600,00 en €1425,00. De normale prijs wordt beïnvloed door het soort alarm, extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of brandmelder, het aantal kamers, en het jaarlijkse onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt de centralist direct wat er aan de hand is en wie er ingeschakeld moet worden. Een expert neemt meteen contact op met de bewoners bij een overval, inbraak of brand D.m.v. Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De onkosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 & €45,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een verdachte poging krijg je direct een melding. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook doorschakeling naar meldkamer, SMS, telefonische oproep, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een combinatie van basis camera’s, vanaf €275,00 per stuk. Voorkeur voor een oplossing met HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? In dat geval adviseren we een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €400,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Terneuzen.


Postcodegebied: 4530, 4531, 4532, 4533, 4535, 4536, 4537, 4538

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie