Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hulst

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Hulst verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een preventieve werking, beperkt de eventuele schade en geeft je meer gemoedsrust. Tevens zal het huisalarm afgaan bij brand, rook of een gaslek. In onze handige keuzehulp verstrekken we handige informatie over de meest bekende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Bovendien bieden we op dit platform landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Hulst en check je praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-hulst

Alarminstallatie Hulst laten plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een elektrisch systeem dat een signaal geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een signalering gaat vaak een sirene af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Soms wordt jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een agent bekijkt de situatie en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de betrokken klant. Bij een geverifieerde alarmmelding worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hulst? In dit handige stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en kijk waar de zwakke plekken liggen. Op die manier maak je een plan welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, gasdetectoren, rookmelders, magneetcontacten, glasbreuksensoren.

 2. Selecteer een type alarm

  Je hebt de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld woningalarm zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride oplossing is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er kan worden gekozen voor verschillende alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, SMS, E-mail, lichtalarm. Je kunt ook kiezen voor extra service van de meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Afsluitend is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Vul jouw adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hulst en omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op de gekozen dag. De vakman demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon inprogrammeren die een notificatie ontvangt bij calamiteiten.

Een goed alarmsysteem kopen in Hulst?

Vergelijk kosten en voorwaarden van beveiligingsbedrijven uit de regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Hulst gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel noodzakelijke functies. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening, bewegingsmelders, buitensirene. Daarnaast moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de sensoren werken op batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij is het systeem zeer flexibel en voordelig. Grote nadelen zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarieven inclusief montage: €725,00 tot wel €1650,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De werking is erg nauwkeurig, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, minder storingsgevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Investering inclusief installatie: €1050,00 tot €1850,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op de locaties waar al kabels liggen neem je de bekabelde sensoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen maak je gebruik van draadloze componenten.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Investering inclusief aanleggen: €1700,00 tot circa €3000,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Onderstaand sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Hulst.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, tag, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hulst (mei 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Echter, als je het laat plaatsen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de onderstaande tabel ontdek je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hulst. Zij kunnen je helpen met merken zoals Honeywell en Eyseo. Je bekijkt hier ook aanbieders en bedrijven in Bergen op Zoom, Woensdrecht, Terneuzen en Sluis.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Hulst te limiteren. Of klik door voor meer informatie over Bewegingsmelder.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Hulst vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een effectieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Mogelijk kan je kiezen voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Bosch, Somfy, EZVIZ, D-Link, Foscam + Hombli, Eve, Yale, Netamo, Arlo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Hulst?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Hulst voor thuis liggen je tussen de €425,00 en €1200,00. De echte prijs wordt beïnvloed door het soort alarm, de additionele services zoals alarmcentrale en camera’s of CO2 melder, het soort woning, en de installateur.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij calamiteiten checkt de centralist of er iets aan de hand is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De beveiliger waarschuwt de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding D.m.v. Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De prijzen van een inbraakalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €22,50 en +/- €50,00 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij ongewone situaties ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, lichtalarm, telefonische oproep, e-mail. Als je een stil alarm laat installeren zal de indringer niets horen, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt inbrekers af en de pakkans is een stuk groter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een dome/bullet camera vanaf €200,00 per unit. Heb je liever een oplossing met HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Zoek dan naar een HD IP camera vanaf €400,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Hulst.


Postcodegebied: 4560, 4561, 4562

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie