Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Woensdrecht

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Woensdrecht is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Een actieve alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij onraad en geeft je meer gemoedsrust. Eveneens signaleert een huisalarm ook bij water (lekkage), brand en gas. Via onze adviseurs tonen wij praktische details over de meest populaire systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Afsluitend vergelijk je op alarmsysteemcheck.nl toonaangevende beveiligingsbedrijven in Woensdrecht en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-woensdrecht

Alarminstallatie Woensdrecht plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch apparaat dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij ongewone situaties slaat het alarm aan en ontvang jij op je telefoon een melding. Steeds vaker is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De centralist onderzoekt de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodsituatie kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Woensdrecht? Hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en check op welke plekken de zwakke plekken liggen. Op deze manier markeer je welke ingangen voorzien moeten worden van detectors. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: bewegingsmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bekabelde optie is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen bedrading nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride installatie is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er kan worden gekozen voor meerdere type alarmen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, SMS, E-mail, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling met de een 24/7 meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om de pakkans te vergroten is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Woensdrecht.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op de gekozen dag. De expert hoe je het systeem in werking stelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) ingeven die gebeld moeten worden bij onraad.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Woensdrecht?

Krijg verschillende offertes van installateurs uit de buurt

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Woensdrecht kiezen voor alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over camerabewaking, rookmelders, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Ook start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het volgende stuk zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, met units die werken met batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is met name geschikt voor oudere woningen. Als laatste kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Aandachtspunten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijs inclusief montage: €750,00 tot wel €1350,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is een betrouwbaar systeem, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit vaak een randvoorwaarde. Het onderhoud is minder complex, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarieven inclusief installatie: €1200,00 – €2300,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar de kabels al voorhanden zijn installeer je bekabelde sensors, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn neem je draadloze detectoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Investering inclusief aanleggen: €1700,00 tot €2000,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt het alarm uitbreiden met extra componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna lees je meer over veilig wonen in Woensdrecht.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een druppel, pincode, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Woensdrecht (juli 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Echter, wanneer je dit laat doen door een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In dit overzicht check je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Woensdrecht. Zij hebben ervaring met merken als Ajax Kidde en Flame. Je bekijkt hier ook leveranciers en aanbieders in Steenbergen, Tholen, Bergen op Zoom en Hulst.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Woensdrecht te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Stil alarm.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Woensdrecht vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan bekend om een complete alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Meestal heb je de keuze voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en EZVIZ, Bosch, Somfy, D-Link, TP-Link + Eufy, Eve, Arlo, Yale, Netamo.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Woensdrecht?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Woensdrecht voor thuis liggen tussen de €375,00 en €1100,00. De uiteindelijke prijs komt tot stand door het type installatie, de additionele services zoals alarmcentrale en camera’s of CO2 melder, het aantal kamers, en de jaarlijkse inspectie.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie bekijkt de medewerker of er iets aan de hand is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een specialist belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) als er sprake is van inbraak of brand Met Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €10,00 en +/- €45,00 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij een ongewone beweging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De meest populaire alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook e-mail, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en het vergroot de pakkans omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Bij een beperkt budget kun je denken aan een bedrade camera vanaf €300,00 per unit. Liever haarscherp beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Kies dan voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €375,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Woensdrecht.


Postcodegebied: 4634

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie