Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Geijsteren

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Geijsteren verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Als extra voordeel zal het huisalarm afgaan bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp check je goede details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop check je op alarmsysteemcheck.nl landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Geijsteren en vind je slimme tips tegen inbraak.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-geijsteren

Alarminstallatie Geijsteren laten aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingsinstallatie dat notificaties verstuurt bij onraad en inbraak. Bij een ongewone beweging gaat vaak een luid alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Steeds vaker is jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De beveiliger volgt de situatie meteen op en probeert contact te leggen met de contactpersonen (sleutelhouders). Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Geijsteren? In het gedeelte hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Zo ontdek je welke ramen en deuren sensoren / detectoren moeten krijgen. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, magneetcontacten.

 2. Soort alarm kiezen

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bedraad systeem zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan snel worden aangesloten. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er kan worden gekozen voor meerdere type alarmen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, geluidsalarm, E-mail, lichtalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een automatische melding naar de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Als laatste kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt zo snel mogelijk verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Geijsteren en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De medewerker legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die een notificatie ontvangt bij calamiteiten.

Een handig alarmsysteem kopen in Geijsteren?

Bekijk actuele prijzen bij beveiligingsbedrijven in jouw buurt

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer woningen in de gemeente Venray beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope standaard modellen met eenvoudige functionaliteiten. Er bestaan ook complete pakketten met buitensirene, afstandsbediening, camerabewaking, meldkamer koppeling, bewegingsmelders. Daarnaast zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hieronder delen we daar meer info over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensors die werken op batterij-power. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Bovendien ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Minpunten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €775,00 tot €1600,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De werking is erg nauwkeurig, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Investering inclusief installatie: €1175,00 – €2350,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1700,00 tot €2550,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Onderstaand vind je meer informatie over veilig wonen in Geijsteren.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een tag, pas, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Geijsteren (februari 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Echter, wanneer je dit laat doen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de onderstaande tabel ontdek je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Geijsteren. Zij hebben ervaring met merken als Sony en GO. Je bekijkt hier ook leveranciers en aanbieders in Blitterswijck, Meerlo, Wanssum en Wellerlooi.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We delen goed werkende tips om de opties voor inbraak in Geijsteren te beperken. Lees ook meer info over Bewegingsmelder.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Geijsteren vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Limburg kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan bekend om een ingenieuze alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. In potentie bieden zij de optie tot een bemande meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, D-Link, EZVIZ, TP-Link, Bosch & Eufy, Netamo, Eve, Arlo, Yale.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Geijsteren?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Geijsteren voor thuis liggen je tussen de €525,00 en €1150,00. De totaalprijs wordt berekend a.d.h.v. het soort systeem, het aantal extra opties zoals camerabeveiliging of rookmelder, het aantal ruimtes, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie analyseert een operator wat de actuele status is en wie er ingeschakeld moet worden. De beveiliger stelt woningeigenaren op de hoogte Bij brand, inbraak of een overval Door het inschakelen van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De tarieven van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en €40,00 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, SMS. Als je een stil alarm laat installeren is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je beelden terug kunt kijken. Een voordelige mogelijkheid is een dome/bullet camera vanaf €300,00 per aansluiting. Vind je dit niet voldoende en zoek je optimaal gedetailleerd beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera voor €375,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Geijsteren.


Postcodegebied: 5862

Plaats een reactie