Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Wellerlooi

Dankzij een alarmsysteem in Wellerlooi verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Zo’n alarminstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt bij een inbraak en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Evenzeer zal het huisalarm afgaan bij brand, gas of lekkages. In onze keuzehulp doorzoek je handige informatie over de verschillende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Verder tonen wij op dit portaal een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Wellerlooi en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-wellerlooi

Alarminstallatie Wellerlooi plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een beveiligingsinstallatie dat een signaal geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij onraad wordt het alarm getriggerd en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In veel gevallen wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De operator volgt de situatie meteen op en neemt telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij een overval, inbraak of brand kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Wellerlooi? In het volgende stukje vertellen we je precies wat je moet doen.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en ontdek zo waar de risico’s het grootst zijn. Op die manier kom je erachter welke risicovolle plekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Als het gaat om inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: beveiligingscamera’s, waterdetectoren, gasdetectoren, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, rookmelders.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld huisalarm wordt alle verbonden met draden zodat het heel storingsongevoelig is. Een draadloos systeem heeft deze kabels niet nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride systeem een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen

  Er bestaan meerdere type alarmen: populair is de melding op je telefoon, maar ook E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep, SMS. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Om inbrekers op heterdaad te betrappen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Prijzen opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Wellerlooi en de gemeente.

 5. Installatieservice

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een vooraf afgesproken moment. De woningbeveiliger vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen opgeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Wellerlooi?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installatiebedrijven uit jouw regio

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Heel veel mensen in de gemeente Bergen Limburg hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel de noodzakelijke onderdelen. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief rookmelders, bewegingsmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, buitensirene. Evenzeer zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf lichten we dat verder toe.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, met units die werken met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Grote nadelen zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Tarief inclusief montage: €800,00 tot €1450,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De kans op een storing is minimaal, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is het zelfs verplicht. Je hebt weinig onderhoud nodig, kent weinig storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Tarieven inclusief installatie: €950,00 tot ongeveer €2300,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels aangesloten zijn installeer je bedrade detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1350,00 tot en met €2950,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Wellerlooi.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, tag, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Wellerlooi (mei 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Echter, als je het laat plaatsen door een lokaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het bijgaande overzicht bekijk je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Wellerlooi. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Heek en Newlec. Of zoek door naar bedrijven en leveranciers in Wanssum, Geijsteren, Well en Well.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Hierna delen we populaire tips om de opties voor inbraak in Wellerlooi te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Wellerlooi vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan garant voor een vernuftige alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Steeds vaker kan jij hier ook terecht voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en EZVIZ, Bosch, Somfy, D-Link, Foscam & Eufy, Arlo, Netamo, Eve, Yale.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Wellerlooi?

De kosten van een slim alarmsysteem in Wellerlooi voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €575,00 en €925,00. De normale prijs wordt gekenmerkt door het soort alarm, extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of brandmelder, het soort woning, en garantietermijn.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen bekijkt de centralist direct wat er precies gebeurt en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De operator probeert bewoners meteen te bellen bij een noodgeval Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De prijs van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €22,50 & €32,50 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: e-mail, lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en het vergroot de pakkans omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Voor de kleine portemonnee is er een bekabelde analoge camera vanaf €250,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €400,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Wellerlooi.


Postcodegebied: 5856

Plaats een reactie