Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Well

Door middel van een alarmsysteem in Well beveilig je jouw huis tegen inbraak. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Dit alarminstallatie schrikt inbrekers af, beperkt de eventuele schade en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Daarbij geeft het huisalarm ook een signaal af bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Via onze adviseurs doorzoek je praktische details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Ook doorzoek je op dit platform bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Well en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-well

Alarminstallatie Well laten plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch detectiesysteem dat via sensoren een alarm geeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij onraad gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je meteen melding op je smartphone. Soms is het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een professional ziet direct wat de situatie is en neemt direct contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Als er sprake is van inbraak of brand worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Well? Hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning en ontdek zo waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Met deze informatie bepaal je welke risicovolle plekken verzegeld moeten worden met een sensor. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: beveiligingscamera’s, magneetcontacten, waterdetectoren, gasdetectoren, rookmelders, bewegingsmelders.

 2. Selecteer een type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld woningalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via radiogolven. en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride oplossing is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We differentiëren meerdere type alarmen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor telefonische oproep, lichtalarm, geluidsalarm, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling met de een speciale meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Als laatste heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes vergelijken

  Geef het installatie adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Well en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op het afgesproken moment. De beveiliger demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die gebeld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Well?

Vraag offertes op bij installateurs uit de buurt

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer mensen in de gemeente Bergen Limburg hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, camerabewaking, rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene. Eveneens dien je een keuze te maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hieronder zetten we het e.e.a. verder uiteen.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, met units die werken met batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Tevens kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Tarief inclusief montage: €800,00 – €1450,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een waterdicht systeem, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, kent weinig storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijzen inclusief installatie: €1050,00 tot ongeveer €2000,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is maak je gebruik van draadloze onderdelen.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1700,00 oplopend tot €2250,00.

Extra opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor extra comfort. In het volgende schema vind je meer informatie over veilig wonen in Well.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, pas, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Well (februari 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Alleen, als je het uitbesteed aan een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In het overzicht hieronder vind je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Well. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Zorg Totaal en Grothe Velleman. Of bekijk bedrijven en leveranciers in Well, Wellerlooi, Bergen en Siebengewald.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We geven 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Well te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Hybride alarmsysteem.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Well vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Limburg kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners faciliteren een ingenieuze alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Regelmatig kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en TP-Link, Somfy, EZVIZ, D-Link, Foscam & Arlo, Netamo, Hombli, Eve, Eufy.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Well?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Well voor thuis liggen ongeveer tussen de €600,00 en €900,00. De totale prijs hangt af van het gekozen systeem, de additionele services zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasdetector, de grootte van het huis, en het onderhoudscontract.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit checkt de centralist wat de situatie is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De centralist probeert bewoners meteen te bellen bij een geverifieerd alarm. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijzen van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 & €42,50 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij een verdachte poging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luide sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, SMS. In het geval van een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het ontmoedigt inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een dome/bullet camera vanaf €175,00 per aansluiting. Liever een oplossing met HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Plaats dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €550,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Well.


Postcodegebied: 5854, 5855

Plaats een reactie