Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Siebengewald

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Siebengewald verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een preventieve werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarnaast kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, gas of lekkages. Via onze adviseurs tonen wij handige informatie over de meest bekende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Ook check je op dit portaal erkende beveiligingsbedrijven in Siebengewald en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-siebengewald

Alarminstallatie Siebengewald aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch detectiesysteem dat via sensoren een alarm geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij ongewone situaties zal het alarm afgaan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. In sommige situaties is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De operator bekijkt wat er aan de hand is en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de klant (de bewoner). Bij een geverifieerd alarm kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Siebengewald? In ons speciale stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar inbrekers binnen kunnen komen. Aan de hand hiervan ontdek je welke toegangsplekken minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Wat betreft inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: gasdetectoren, rookmelders, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren, magneetcontacten.

 2. Soort alarm kiezen

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bedraad systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen bedrading nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. De hybride mogelijkheid kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  We onderscheiden verschillende alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail, lichtalarm. Je kunt ook kiezen voor een standaard melding richting de meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul jouw adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt binnen korte tijd tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Siebengewald en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Een beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur binnen een korte periode. De beveiligingsspecialist demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen waarnaar een signaal wordt gestuurd bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Siebengewald?

Ontvang gratis offertes van vakmannen uit jouw regio

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer woningen in de gemeente Bergen Limburg kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er bestaan ook complete pakketten met camerabewaking, meldkamer koppeling, afstandsbediening, bewegingsmelders, rookmelders. Evenzeer zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hierna noemen we alle pluspunten en minpunten.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, de sensoren werken op batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Aandachtspunten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Tarief inclusief montage: €825,00 oplopend tot €1750,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Onkosten inclusief installatie: €1025,00 tot wel €2150,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bekabelde onderdelen, waar nog geen kabels getrokken zijn neem je draadloze onderdelen.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1500,00 tot en met €2000,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Onderstaand lees je meer over veilig wonen in Siebengewald.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pincode, ID, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Siebengewald (mei 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Toch, wanneer je het laat aanleggen door erkend installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In dit overzicht bieden wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Siebengewald. Zij werken met gangbare merken als STD en TruVision. Je kunt ook doorklikken naar leveranciers en aanbieders in Bergen, Well, Afferden en Ledeacker.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We geven relevante tips de opties voor inbraak in Siebengewald te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Draadloos alarmsysteem.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Kies voor een beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Siebengewald vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Limburg onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een intelligente alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Steeds vaker kan jij hier ook terecht voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Somfy, D-Link, Foscam, Bosch, TP-Link of Hombli, Yale, Arlo, Eve, Eufy.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Siebengewald?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Siebengewald voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €550,00 en €1500,00. De precieze prijs wordt gekenmerkt door het gekozen systeem, de eventuele uitbreidingen zoals alarmcentrale en camera’s of brandmelder, de grootte van de woning en de installateur.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er gaande is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De centralist neemt contact op met de bewoners bij een geverifieerd alarm Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 en €30,00 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij een foute beweging ontvang je op diverse manieren een signaal. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Alternatieven zijn o.a.: telefonische oproep, lichtalarm, e-mail, SMS. Als je een stil alarm laat installeren zal de indringer niets horen, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en het vergroot de pakkans omdat je beelden terug kunt kijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een systeem met digitale camera’s, vanaf €175,00 per aansluiting. Vind je dit niet voldoende en zoek je haarscherp beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera vanaf €500,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Siebengewald.


Postcodegebied: 5853

Plaats een reactie