Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kapellebrug

Met een alarmsysteem in Kapellebrug is jouw woning dag en nacht beveiligd. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een eigen alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, beperkt de eventuele schade en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Als extra voordeel geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkages. Via onze adviseurs check je uitgebreide details over de diverse systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast check je op dit platform erkende beveiligingsbedrijven in Kapellebrug en check je praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-kapellebrug

Alarminstallatie Kapellebrug laten aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingssysteem dat een alarm geeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij onraad zal het systeem het alarm inschakelen en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Tegen extra betaling wordt het woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een agent analyseert de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoners. Bij een geverifieerd alarm kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Kapellebrug? In ons speciale stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en achterhaal waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Aan de hand hiervan ontdek je welke ingangen sensoren / detectoren moeten krijgen. Wat betreft inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, rookmelders, waterdetectoren, gasdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Selecteer een type alarm

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bedraad systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wifi-systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en is een stuk flexibeler. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor diverse alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, SMS, lichtalarm, telefonische oproep. Een interessante keuze is een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Indien gewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt zo snel mogelijk diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kapellebrug en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op de gekozen dag. De expert legt precies uit hoe je het moet bedienen. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen die ingelicht moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Kapellebrug?

Bekijk actuele prijzen bij specialisten uit de regio

Keuzehulp: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Flink wat huizen in de gemeente Hulst hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief rookmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, afstandsbediening, bewegingsmelders. In aanvulling daarop moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf zullen we daar een toelichting op geven.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Vergeet niet dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijzen inclusief montage: €775,00 tot +/- €1300,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De kans op een storing is minimaal, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij de hogere risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarief inclusief installatie: €1200,00 oplopend tot €1850,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar de kabels al voorhanden zijn maak je gebruik van de bedrade onderdelen, op de plekken waar nog geen kabels liggen kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Prijs inclusief aanleggen: €2000,00 tot ongeveer €2100,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Kapellebrug.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, druppel, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kapellebrug (juni 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Maar, op het moment je kiest voor een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In deze tabel bekijk je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kapellebrug. Zij kunnen je helpen met merken zoals FireAngel en Omikron. Of klik door voor leveranciers en aanbieders in Heikant, Clinge, Sint Jansteen en Westdorpe.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We delen handig tips om de kans op inbraak in Kapellebrug te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Soorten alarminstallaties.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Kapellebrug vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een ingenieuze alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Meestal heb je de keuze voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en EZVIZ, Foscam, Somfy, D-Link, Bosch + Eufy, Arlo, Netamo, Hombli, Eve.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Kapellebrug?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Kapellebrug voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 en €1275,00. De offerteprijs wordt beïnvloed door het type installatie, de additionele services zoals camerabeveiliging of brandmelder, het aantal kamers, en het onderhoud.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Zodra het alarm beweging detecteert bekijkt de centralist direct wat er gaande is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De operator waarschuwt de bewoners Bij een noodsituatie Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De onkosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement liggen tussen de €12,50 & €35,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij ongewone situaties kan je op diverse manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luid geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm, SMS. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan hoort de indringer niets, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een goedkope optie is een bedrade camera vanaf €150,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je een oplossing met HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €525,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Kapellebrug.


Postcodegebied: 4565

Plaats een reactie